Triksekurs: Freestyle og Heelwork to Music

Published 16 november 2020

Course Date : 5. desember - 6. desember

Triksekurs: Freestyle og Heelwork to Music 5. desember – 6. desember. Vil du lære hunden din noe kult og samtidig få utbytte av treningen i hverdagen?  Da er triks noe for deg!  Bli med på vårt mest kreative kurs!

Triksekurs: Freestyle og Heelwork to Music 

Vil du lære hunden din noe kult og samtidig få utbytte av treningen i hverdagen?

Da er triks noe for deg!

Bli med på vårt kreative kurs!

Triksekurs: Freestyle og Heelwork to Music

Å lære hunden sin triks er den beste måten for å bli bedre kjent med sin egen hund på og for å få et tettere bånd i hverdagen. Det finnes mange triks som kan gjøre hverdagen enklere men også mange triks som rett og slett er fantastiske å se på som egentlig bare er for underholdning.

ALLE hunder kan lære seg triks!

Dette kurset har fokus på de to hundesportene Freestyle og Heelwork To Music, altså «dogdancing». Så det er bare å glede seg!

Dette kurset tar for seg positiv hundetrening med fokus på frivilling adferd, vi skal jobbe med å utvikle oss som hundetrenere slik at vi har de verktøyene og kunnskapen for å kunne lære og trene vår hund til å samarbeide uavhengig av miljø og for kunne utføre de kuleste triksene.

Dette kurset vil definitivt øke deg og hundens motivasjon og treningsglede!

Det er utrolig mye forskjellig vi skal gå igjennom og gjøre på dette kurset! Alt fra belønning, skadeforebygging, timing, klikker-trening, lage treningsplan, momenttrening og triksekjeding, samt Freestyle og Heelwork To Music. Hovedfokuset er at deg og hunden skal lykkes som et team på det nivået dere er på!

Kurset holdes i Kjørboparken i Sandvika.

Instruktøren på dette kurset er Stine Bjertnes Ingebrigtsvold som konkurrerer aktivt i Freestyle og Heelwork To Music med sin Border Collie Iverig. Stine er også nest leder i Norsk Freestyleforening som er norges hovedorganisasjon for Kreativ Lydighet: Freestyle og Heelwork To Music.

Ønsker du å melde deg på vårt triksekurs: Freestyle og Heelwork to Music, kan du bestille her.

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller ab@oslo-hundeskole.no.

Håper vi sees på vårt Triksekurs: Freestyle og Heelwork to Music!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere