Tilbud til raseklubber

Publisert 19 februar 2015

Vi ønsker å tilby gode og seriøse raseklubber et tilbud som skal være med å øke synligheten samt gi mer tilbake til medlemmene!
Gode og seriøse raseklubber er en viktig bidragsyter i hundenorge. Å holde oversikt, kontroll på samt å aktivisere alle medlemmer er viktig for hunders ved og vel. Vi i Oslo Hundeskole ønsker å tilby dere som raseklubb et tilbud. Hensikten med et samarbeid vil være å synliggjøre deres rase og oppdrettere, aktivisere hundene i deres raseklubb og tilby deres medlemmer rabatterte kurs i alle Oslo Hundeskole sine avdelinger.

Oslo Hundeskole er den største hundeskolen i Norge med 14 avdelinger på landsbasis. Vi har avdelinger i Tromsø, Bergen, Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland og Buskerud. Vi jobber også med å starte opp avdelinger i de byene vi enda ikke er representert. Oslo Hundeskole ble startet av Geir Marring i 1992 og har holdt kurs siden det. Vi har også egne sommerleirer for Barn og ungdom, samt instruktørkurs hvor vi utdanner våre egne instruktører!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere