All teori på nett!

Published 18 mai 2022

14. januar 2022  starter vi opp ny runde på vår populære Hundetrener og Instruktørutdanning. Ved hjelp av Oslo Hundeskoles beste hundetrener og foredragsholdere er denne utdanningen blitt et av Norges beste innenfor hund. Har du lyst til å jobbe med hund eller bare bli helt rå hundetrener, er dette kurset for deg. Kurset i sin helhet går over 10 helger i løpet av 1 år. Nytt for året er at nå kan du følge alle de teoretiske forelesningene på nett!

Ettersom Oslo Hundeskole har avdelinger fra Tromsø i nord til Sandefjord i sør, og er i stadig vekst, trenger vi flere instruktører. For at du skal slippe å reise inn til Oslo for hver helg, har vi satt opp forelesningene på nett. Du kan følge den teoretiske delen fra sofakroken. De praktiske treningene med egen hund tar du med din nærmeste avdelingsleder eller kommer til Oslo. Dette er helt opp til deg. Vi har to helger der alle må komme til Oslo. Da er det trening med egen hund. Begge disse helgene får dere veiledning av de beste hundeinstruktørene i Oslo Hundeskole.

 

Alle kandidatene får mulighet til praksisperiode i sin lokale avdeling i Oslo Hundeskole.  Her får du en unik mulighet til å være med på kursplassen og møte mange forskjellige hunder og mennesker. Dette lærer du mye av og du får en større "verktøykasse" som gjør deg til en bedre hundetrener og instruktør. Du lærer å kunne håndtere forskjellige typer hunder i alle aldre samt lære deg å holde kurs og være trygg på kursplassen! Her deltar du som observatør og etter hvert hjelpeinstruktør på våre standardkurs.

 

Om det er noe du lurer på ta kontakt med oss for en hundeprat på 988 89 700 eller utdannelse@oslo-hundeskole.no.

 

Kurset er delt opp i 2 moduler. Modul 1 er den teoretiske delen som består av 7 helger, mens de siste 3 helgene er modul 2 med fokus på instruktørens rolle. På modul 2 må alle møte i Oslo.

 

 Instruktørkurs vår 2022, timeplan.
(vi gjør oppmerksom på at noen datoer kan bli endret grunnet helligdager og ferier).

Det kan forekomme endringer på rekkefølgen på helgene ila året.

Alle kurshelger:
Fredag 18:30 – ca. 21:30
Lørdag og søndag 09:00 - 15:00

Timeplan:

 

Meld deg på her:

Meld deg på her

Sett deg opp på interesseliste for å få mer informasjon https://oslo-hundeskole.no/12538/interesseliste-utdannelse/, eller kontakt utdanningsansvarlig An-Magrit Galåen på telefon 22 07 67 76 (tast 4-2) eller mail utdannelse@oslo-hundeskole.no.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere