Hva vil det si å ha oppdretteravtale hos OHS?

Publisert 19 februar 2015

Her kan du lese om oppdretteravtalen til Oslo Hundeskole. Det er mange fordeler med å ha vår oppdretteravtale.

SAMARBEID MELLOM OPPDRETTERE OG OSLO HUNDESKOLE
Oslo Hundeskole er en av Skandinavias største hundeskoler med 14 avdelinger over hele landet og vi utvider stadig.

Vi ønsker å ha et godt samarbeid med seriøse oppdrettere og gjennom et samarbeid får vi kontakt med nye hundeeiere tidlig og valpen kan få en god og riktig start i hverdagen.

Oppdretter gir sine valpekjøpere/fôrverter valpepakke som de får fra oss når de har valpekull. I valpepakken er det et informasjonsbrev, brosjyre og annen info.

I tillegg til dette får valpekjøpere, medeiere og fôrverter 10 % rabatt på valpe- og grunnkurs.

Oppdretter med avtale, får valpe- og grunnkurs gratis med de hundene hun/han har hjemme.

Oppdretteravtalen er gratis!

Har oppdretter nettside, får oppdretter mulighet til å fortelle om samarbeidet på sine nettsider. Ønsker dere dette kan bannere lastes ned fra oppdrettersidene.

NYTT: Du kan også legge inn en presentasjon av din kennel i vår oppdretterliste. Send inn en presentasjon av din bedrift, med bilde og kontaktinfo til marked@oslo-hundeskole.no. Les mer her!

Oslo Hundeskole arrangerer minst en gang i året et seminar for oppdrettere.

Som oppdretter vet du betydningen av at valpen får en god og riktig start, og at tidlig dressur er viktig. Vi har utviklet et valpe- og grunnkurs som bygger på positiv opplæring og grenser som er enkle å forstå, både for hund og fører. Kjente etologer og psykologer har vært med på utviklingen av kursene, slik at læringspsykologien og rasenes egenskaper blir ivaretatt. Ordinærkursene går over 10 ganger, 2 dager i uken. Instruktørene i Oslo Hundeskole har gått vår egen instruktørutdanning og holder god kvalitet på de kursene de holder.

Som seriøs oppdretter av din hunderase er du like klar over som oss, hvor viktig det er at valpen får den start i livet den fortjener. Sammen med deg ønsker vi å bidra med erfaring og kompetanse til nye hundeeiere.

Håper du ønsker å ha et samarbeid med oss og at vi ses ved neste oppdretterseminar!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere