Utstilling/handlerkurs 10. – 11. april

Published 21 februar 2021

Course Date : 10. - 11. april 2021

Utstilling/handlerkurs 10. – 11. april. Vi arrangerer utstilling/handlerkurs for alle raser. Er du nysgjerrig på hva utstilling er og hvordan du skal få best mulig hjelp for å komme i gang? Kanskje du ønsker å få mer erfaring? Da er dette kurset for deg og din hund.

 

 

Utstilling/handlerkurs 10. - 11. april

På dette kurset lærer du hvordan du best mulig kan vise hunden din i utstillingsringen. Du lærer teknikker for handling med individuell veiledning. Det blir teori og praktisk trening for utstilling. Dette er en unik mulighet til å tilegne deg erfaring slik at du kan på best mulige måte kan vise frem hunden i utstillingsringen. På kurset vil Tea hjelpe deg og din hund med finpussen. Kurset gjør deg til å bli tryggere i utstillingsringen.

Instruktør er Tea Sjølstad, som på tross av sin unge alder har lang erfaring fra utstillingsringen. Hun har ett stort engasjement og erfaring med å stille en rekke raser – både store og små. Hun har reist rundt i verden for å delta på de største utstillingene og sett og lært mye god handling. Hun ble nr 2 i NM i Juniorhandling i både 2018 og 2019 og vant og ble Norgesmester i Juniorhandling 2020 og skal representere Norge på Crufts i Birmingham i 2021. Hun har holdt en rekke handlerkurs og er en populær instruktør.

Kurset holdes 10. - 11. april fra kl 10:00 - 15:00 og holdes i Karoline Kristiansensvei 5, 0661 Oslo. Kjør innerst av veien og instruktøren tar dere i mot og viser hvor dere kan parkere. Kurset holdes i en oppvarmet garasje. (ca 17 grader)

Kurset koster 1950,-

Er du nybegynner eller erfaren, er dette kurset for deg!

Håper du blir med på en sosial, lærerik og hyggelig dag med oss!

Har du spørsmål, kontakt oss på telefon 22076776 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi sees på vårt Utstilling/handlerkurs !

Håper vi sees !

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere