ONLINE GRUNNKURS

Published 2 februar 2021

Ønsker du en hund som kommer når du roper på den og går fint i bånd på tur? Ønsker du å ha full kontroll på hunden din og stor glede i ditt hundehold? Da må du kjøpe vårt Online Grunnkurs!

Vårt Online Grunnkurs tar for seg de fleste øvelsene vi jobber med på våre vanlige Grunnkurs. Vi har gått inn på viktige detaljer og viser øvelsene på flere måter. Vi anbefaler at du starter på første tema og jobber deg videre derfra for å få helheten på treningen.  Det er også viktig at du trener på øvelsene hjemme selv, før du går videre i programmet. Du kan når som helst gå tilbake dersom det er øvelser du vil se en gang til.

Kurset har stort fokus på kontroll på hund. Hvordan kan du få hunden din til å ønske å være hos deg, komme hver gang du rope og passere andre hunder uten problemer når dere er på tur.

Kurset koster 990,- og du har tilgang til kurset i hele 6 mnd. Da har du god tid til å lære hunden øvelsene og få på plass de rammene dere trenger. Etter 6 måneder stopper tilgangen automatisk og du vil ikke bli trukket på nytt etter 6 måneder.

Bestill vårt Online Grunnkurs nå!

Dersom du skulle ha problemer med å logge inn eller finner noen feil i løsningen, setter vi stor pris på tilbakemelding på det. Send da en mail til morten@oslo-hundeskole.no så vil vi se på saken så fort som mulig.

Kurset består av mange forskjellige temaer for å hjelpe dere i gang med positiv og morsom trening av hund.

Noen av temaene vi gjennomgår er:

  • Kommunikasjon
  • Samarbeid, motivasjon og engasjement
  • Utgangsstilling
  • Sitt og Bli
  • Innkalling
  • Gå pent i bånd
  • Passering av andre hunder og mennesker

Bestill vårt Online Valpekurs nå!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere