Blodspor og sporleggingskurs mai

Published 1 mars 2021

Blodspor og sporleggingskurs

Course Date : 1 og 2 mai - 8 og 9 mai.

Blodspor og sporleggingskurs 1 og 2 mai eller 8 og 9 mai i Moss og omegn.
Har du lyst å lære om sportrening og lære hunden å gå blodspor, er dette kurset for deg. Kurset er for deg som vil aktivisere hunden og for deg som har lyst til å godkjenne hunden til ettersøk.

Blodspor og sporleggingskurs mai

Blodspor er en morsom aktivitet hvor hunden får brukt sine egenskaper og er for deg som vil aktivisere hunden og/eller få hunden godkjent ettersøkshund.

Blodspor eller viltspor er både en bruksegenskap som nyttes av ettersøkshunder og en hundesport som utøves i konkurranseform av ekvipasjer. Når det jaktes hjortevilt i Norge er det påbudt å ha tilgang på en godkjent ettersøkshund, som kan søke opp skadd vilt.

Blodspor er kjempemorsomt for alle hunder - også de som ikke skal bli ettersøkshunder. Vi arrangerer derfor blodsporkurs for de som vil ha det morsomt sammen med hunden sin og som vil ha alternative måter å aktivisere hunden sin på og selvfølgelig for de som har som mål å få hunden godkjent på blodspor.

Kurset er svært populært og har begrenset antall plasser.

Kurset går over lørdag og søndag fra kl 10:00 - ca 15:00.
Kurset holdes på: Moss og omegn.

Kursholder: Linn Andresen - 35 år.  Driver aktivt med både blodspor, ettersøk og id-spor.  2 godkjente ettersøkshunder- Ludvig 3 år, Jack Russel blanding og Pepsi 1,5 år toller. Begge er også godkjente ID-søkshunder.

Kurset koster 2200,-

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt Blodspor og sporleggingskurs, kan du gjøre det her:

knapprmelddegpkurset

Håper vi ses!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere