Problem med hund!

Publisert 1 februar 2024

Kursdato : Vi har ledige timer

Problem med hund! Opplever du at ditt hundehold er blitt vanskeligere enn du hadde håpet? Da kan vi hjelpe deg. Våre instruktører som jobber med problematferd, har god erfaring og kompetanse innenfor faget. Hos oss vil du få god oppfølging.

Problem med hund!

Opplever du at ditt hundehold er blitt vanskeligere enn du hadde håpet? Da kan vi hjelpe deg. Våre instruktører som jobber med problematferd, har god erfaring og kompetanse innenfor faget. Hos oss vil du få god oppfølging.

Mange opplever små og store utfordringer med det å ha hund. Det kan være alt fra gå pent i bånd, passering av andre hunder, innkalling til forskjellige typer aggresjoner. Gjennom nesten 30 års erfaring har vi opplevd alt av problem med hund. Du vil bli møtt med stor forståelse og god kompetanse.

Du er ikke alene. Det er mange som opplever det samme som du. Vi vet hvor vanskelig det kan være når din beste venn har det vanskelig og forholdet mellom dere skurrer. Husk også at det er du som bestemmer hva en problemhund er. Vi setter ikke spørsmål bak det du ser på som problemer.

Vi møter deg der du opplever problemer. Ofte starter disse utfordringene hjemme. Vi starter alltid med en god prat der vi kartlegger hundens atferd og legger opp en plan sammen.

Alle ønsker en hund som alltid kommer når vi roper på den, eller går pent i bånd. Det å kunne ha en hund som følger deg og ønsker å være hos deg hele tiden. Selv om du møter andre hunder eller mennesker på turen. Av en eller annen grunn er det flere som ikke kan møte på kursplassen. Da kan vi tilby deg privattimer, en til en, med en av våre dyktige instruktører. Da blir du møtt på en avtalt plass, og dere trener på det du ønsker. Du vil få hjelp av instruktøren med en treningsplan om det er ønskelig.

Priser:

Konsultasjon problematferd
1,5 timer 1.800,- kroner

Konsultasjon problematferd oppfølging
45 minutter 900,- kroner

Privat trening (en til en)
45 minutter 900,- kroner

Privat trening (en til en)
pakke 5 x 45 minutter 4.250,- kroner

Kontakt  oss

ab@oslo-hundeskole

tlf 48206480 eller 22076776

Få et problemfritt hundehold! Vi kan hjelpe deg!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere