Rallylydighet Kongsvinger 5. og 6. juni 2021

Published 1 januar 2021

Helgekurs i rallylydighet

Course Date : 5. og 6. juni 2021

Rallylydighet Kongsvinger 5. og 6. juni. Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger.

Rallylydighet Kongsvinger 5. og 6. juni 2021

Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhvert om man gjør noe feil.

Instruktør for Rallylydighet er Annette Lurud Hun er aktiv innen flere hundesporter og konkurrerer i Lydighet, utstilling og Rallylydighet. Hun har mange års erfaring som instruktør og vil hjelpe deg til å ha en morsom helg med hunden.

rallylydighet
rallylydighet

Kurset holdes ved Holt ungdomsskole.

Kurset er et weekendkurs som starter lørdag 5.6. kl 10:00 - 15:00 og søndag 6.6 fra kl 10:00 - 15:00.

Ønsker du å melde deg på vårt Rallylydighet Kongsvinger, kan du bestille her.

bestill-her

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller kongsvinger@oslo-hundeskole.no

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
BESTILL KURS
Samarbeidspartnere