Rallylydighet Kongsvinger 26. og 27. mars

Published 18 november 2021

Helgekurs i rallylydighet

Course Date : 26. - 27. mars 2022

Bli med på et morsomt weekendkurs! Rallylydighet i Kongsvinger 26. og 27. mars 2022. Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger.

Rallylydighet Kongsvinger 26. og 27. mars

Rallylydighet passer for alle, uansett rase og alder.

Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhvert om man gjør noe feil.

Instruktør for Rallylydighet er Annette Lurud Hun er aktiv innen flere hundesporter og konkurrerer i Lydighet, spor og Rallylydighet. Hun har mange års erfaring som instruktør og vil hjelpe deg til å ha en morsom helg med hunden.

rallylydighet
rallylydighet

Kurset holdes ved Plantasjen i Kongsvinger.

Kurset er et weekendkurs som starter kl 10:00 - 15:00.

Ønsker du å melde deg på vårt Rallylydighet Kongsvinger, kan du bestille her.

bestill-her

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller kongsvinger@oslo-hundeskole.no

Håper vi ses!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere