Tirsdagsklubben fra 26. april

Published 25 februar 2022

Course Date : fra 26. april 2022

Oppstart for tirsdagsklubben-Hundekurs 26. april 2022. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Tirsdagsklubben fra 26. april

Det er viktig for oss at du har det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du har. Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. I treningen jobber vi med positive metoder og har fokus på godt samarbeid mellom hund og fører. Vi jobber også med grensesetting og lederskap. Vi gjør dere mer bevisst på at dette gjør det lettere for hunden å forstå deg og det tydeliggjør hva vi ønsker.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Hundekurset viderefører øvelsene fra hverdagslydighetskurset og deltagerne får prøve flere forskjellige hundesporter. I løpet av kveldene er deltagerne med på å sette opp hva dere ønsker å trene på. Vi har stort fokus på å vedlikeholde hverdagsdressuren vi har jobbet med på de tidligere kursene. Det blir også en gjennomgang av flere hundesporter som f. eks triks, LP, klikkertrening, spor, Rallylydighet m.m.

 

 

Tirsdagsklubben går over 8 tirsdager i Kongsvinger.

Pris: 2100,-

 

Ønsker du å melde dere på til tirsdagsklubben-Hundekurs, kan du gå inn her.

knapprmelddegpkurset

 

Håper vi sees på tirsdagsklubben!

 

Kontaktinfo

Epost: kongsvinger@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 95901941

 

Følg oss gjerne på facebook og instagram.

facebook_2015_logo_detail

    Media criticizing Instagram's new look is a travesty

0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
BESTILL KURS
Samarbeidspartnere