Sporkurs Asker 18. – 19. juni 2022

Publisert 23 mai 2022

Kursdato : 18. - 19. juni 2022

Vi arrangerer Sporkurs Asker 18. – 19. juni 2022. Kurset for deg som vil lære mer om spor og hvordan aktivisere hunden. Dette er et populært og lærerikt weekendkurs med masse trening og tips for å aktivisere familiehunden.

Sporkurs Asker 18. - 19. juni 2022

Sporkurset passer for alle hunder i alle aldre. Kurset tilpasses hver enkelt ekvipasje, så dette passer for både nybegynnere og for de med erfaring. Spor er en veldig fin hundesport hvor vi bruker hundens naturlige redskap, nemlig nesen. Samarbeidet mellom hund og hundefører blir forsterket og læringskurven går raskt oppover.
Dette er moro!

Vi starter innlæringen av sporadferd med at hunden lærer å være nøye og rolig.

Sporkurset i Asker starter lørdag kl 10:00 - ca 16:00 og søndag 10:00 - ca 16:00

Kurset har oppmøte i Asker

Kurset er for nybegynnere og viderekomne.

Sportrening for valper og uerfarne hunder bør være nøye og systematisk. Treningen bør legges opp riktig fra starten, og tilpasses det enkelte individs behov av stimuli for å komme i gang og spore. Enkelte hunder har så stor motivasjon at de normalt ikke trenger å stimuleres i særlig grad for å komme i gang. Det gjelder ikke alltid når man kommer på ett sporkurs sammen med andre, hvor interessen rettes mot andre ting enn sporet. Da kan interessen for de andre hundene og menneskene bli så stor at selv den mest sporsugne hunden trenger litt ekstra hjelp for å komme i gang.

Vi starter innlæringen av sporadferd med at hunden lærer å være nøye og rolig. Vårt kurs vil foregå i skogen hvor det er enkelt for fører og hund å lykkes med innlæringen.

Ønsker du å melde deg på vårt Sporkurs i Asker, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller ab@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere