Pakketilbud Spesialsøk del 1 og 2

Publisert 13 oktober 2022

Kursdato : Lørdag 19.11 .2022 lørdag 10.12.2022

Har du noen gang tenkt over hvor fantastisk nesen til hunden din faktisk er?

Hunder kan finne ting som vi ikke engang kan se og markere plasser der noe har ligget. Dette er en aktivitet der hunden er sjefen og vi skal sammen danne et godt grunnlag for å bygge selvtilliten hunden trenger for å stole på seg selv.

DEL 1 lørdag 19.11 .2022 - søndag 20.11 2022  Begge dager fra kl. 10.00 - 16.00

Vi skal lære hunden å finne en bestemt duft og fortelle oss at den har funnet noe. Dette blir selvsagt gjort ved utelukkende positive treningsmetoder, noe som ikke bare er bedre for hunden, men også den mest effektive måten til å få en god søkshund. Ulike hunder søker på ulike måter og vi vil derfor tilrettelegge treningen for hver enkelt hund og fører. Det er kun én og én ekvipasje inne om gangen.

Målet med kurset er å få en positiv og givende aktivitet som er moro å gjøre med hunden sin. Dere får en grunnleggende innføring i luktinnlæring og markering. Hunden skal få lov å jobbe mest mulig selvstendig og bygge opp en sterk selvtillit i løpet av helgen. Vi bruker både godbiter og leke for å bygge dette grunnlaget.

Del 2 lørdag 10.12.2022 - søndag 11.12.2022 Begge dager fra kl. 10.00 - 16.00

Nå er det på tide å begynne å stole på hunden. Hunden er den eneste på laget ditt som faktisk har sjans til å finne det vi leter etter.

Vi skal gjøre hunden enda tryggere på oppgaven og jobber videre med duftgjenkjenning og markering. Vi vil også sette ekvipasjene på prøve med spennende og kjekke oppgaver underveis, slik at alle får utviklet seg i løpet av helgen.

Vi tilpasser som vanlig oppgavene til hver enkelt slik at vi legger opp for suksess for både deg og din hund. Det vil fortsatt kun være én og én hund inne omgangen.

Etter kurs del 1 og del 2 i spesialsøk hos oss, har man mulighet til å være medlem i vår populære spesialsøksklubb som har trening en gang i uken. Dere vil få mer info om denne i løpet av kurset.

Kursene holdes: Eidsvågveien 150 i Eidsvåg eller Myrbø Dyrepensjonat, på kontorene til Oslo Hundeskole avd. Bergen. Vi sender info før kursene.

Meld deg på her!

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere