Agility i Tromsø

Publisert 10 mars 2023

Kursdato : 7 august 2023

Agility trinn 1 starter 7. august 2023 og går over 8 kurskvelder, 1 dag pr uke. Kurset er for deltagere som har gjennomført kurset for viderekomne. Kurset holdes ute på gården vår i Straumsbukta. Deler av kurset går under tak og egentrening går ute i det fri. Teori holdes innendørs.

Agility trinn 1

Vi arrangerer Agility trinn1 8 mandager fra 7. august.

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility er et engelsk ord, og betyr rask og lett bevegelig.

Mange hunder, ikke minst i by områder, får for lite aktivisering. Agility stiller krav til disiplin, konsentrasjon og oppmerksomhet. Dette er derfor en meget sunn aktivitet for hunden. Hunden får utfoldet seg på mange måter noe både hund og fører synes er morsomt.

Agility trinn 1 er for deltagere som har gjennomført kurset for viderekomne og koster kr 2800,- Kurset går over 8 mandager fra kl 19:30 – ca 21:00.

Kurset er for både barn og voksne og for alle hunder i alle størrelser.

OHS Avd. Tromsø holder til på gården Straumsbukt gård, som ligger i Straumsbukta på Kvaløya utenfor Tromsø.

Det er gode parkeringsmuligheter og det er gode luftemuligheter for hund. Gården ligger med bil ca.  30 minutter med bil fra Langnes eller 40 minutter fra Tromsø sentrum.

På gården har vi flust av treningsmuligheter og luftemuligheter for hund. Vi har hundepensjonat og gode og store lufteinnhegninger, som vi benytter på våre kurs.

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt agility trinn 1, kan du gå inn her

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere