Grunnkurs 18. mai

Publisert 5 mai 2015

Vi tilbyr grunnkurs med oppstart 18. mai. Vi har flere kursplasser i Oslo. Du kan velge mellom Røa, Økern, Sinsen og Ryen.

Ønsker du en lydig familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund.
Målet med kurset er å bevisstgjøre førere på hvordan vi kan trene hund. Hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket.
Hele familien er hjertelig velkommen!

Vi jobber med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, innkalling og bli. Vi legger til forstyrrelser i løpet av kurset i alle øvelsene.
Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig, Vi jobber meye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

I løpet av kurset har vi en bruksdag og en bydag. På bruksdagen møtes vi i skogen en søndag. Vi jobber med forskjellige øvelser, griller og avslutter dagen med hundesprint med flotte premier.
Alle som går på valpekurs og grunnkurs kommer denne dagen. Dette er en viktig dag hvor vi kommer ut av vår vanlige treningsplass og får mange nye hunder som forstyrrelse.

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Første kvelden har vi teori uten hund i Hans Nielsen Hauges gate 50.
Du kan velge mellom å gå mandager og onsdager, eller tirsdager og torsdager! Uansett hvem av disse du velger er det felles teori ved kursoppstart.

Jeg har dessverre ikke oversikt enda over klokkeslettene for de praktiske treningene. Kursene våre starter etter kl 18:00. Grunnkurset varer 1 time og 30 min hver trening.

Kurset koster 2100,- Vi har et pakketilbud som inneholder 3 kurs. Grunnkurs, hverdagslydighet og bronsemerke for 4900,-

Vi har flere kursplasser i Oslo:

Sinsen (mandager/onsdager)
Røa: (mandager/onsdager) Sørkedalsveien ved Garderleiren.
Økern: (tirsdager/torsdager og mandager/onsdager) Østre Aker vei 24.
Ryen: (tirsdager/torsdager) Sandstuveien 70 ved Phillipsbygget.

Ønsker du å melde dere på, gå inn her.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere