Blodspor og sporleggingskurs 29. og 30. april

Publisert 17 april 2023

Blodspor og sporleggingskurs

Kursdato : 29. og 30. april 2023

Blodspor og sporleggingskurs 29. og 30. april i Ullensaker.
Har du lyst å lære om sportrening og lære hunden å gå blodspor, er dette kurset for deg. Kurset er for deg som vil aktivisere hunden og for deg som har lyst til å godkjenne hunden til ettersøk.

Blodspor og sporleggingskurs 29. og 30. april

Ta med hunden på en morsom aktivitet! Her får hunden jobbet med sin unike luktesans! For oss mennesker er synet det viktigste sanseorganet. For hundene er det luktesansen. Ved hjelp av nesen og luktesansen sin, oppdager og opplever hunden sine omgivelser og omverdenen.

Blodspor er en morsom aktivitet hvor hunden får brukt sine egenskaper og er for deg som vil aktivisere hunden og/eller få hunden godkjent ettersøkshund.

Blodspor er kjempemorsomt for alle hunder - også de som ikke skal bli ettersøkshunder. Vi arrangerer derfor blodsporkurs for de som vil ha det morsomt sammen med hunden sin og som vil ha alternative måter å aktivisere hunden sin på og selvfølgelig for de som har som mål å få hunden godkjent på blodspor.

Blodspor eller viltspor er både en bruksegenskap som nyttes av ettersøkshunder og en hundesport som utøves i konkurranseform av ekvipasjer. Når det jaktes hjortevilt i Norge er det påbudt å ha tilgang på en godkjent ettersøkshund, som kan søke opp skadd vilt.

Kurset ledes av en erfaren blodsporinstruktør og godkjent blodspordommer og går over en helg. Kurset er svært populært og har begrenset antall plasser.

Instruktør er Stein Karlstad og han har jaktet i over 25 år med hund. Han har hatt en strihåret dachs og har nå en beagle. Han buker fritiden på hundene i familien og er med å arrangerer ettersøkskurs gjennom Nannestad jeger og fiskeforening.
Sein er er også autorisert for å bedømme fersk- og blodsporprøver. Det skjer fra april til midten av oktober hvis det ikke er snø.  Ønsker du å prøve deg på ettersøksprøven etter kurset, kan han arrangere dette.

Kurset går over lørdag og søndag fra kl 10:00 - ca 15:00. Vi har oppmøte ved E16 ved Nybakk.

Kurset koster 2300,-

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt Blodspor og sporleggingskurs, kan du gjøre det her:

knapprmelddegpkurset

Kontaktinfo

Epost: ovreromerike@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 406 15 250

 

Følg oss gjerne på facebook og instagram.

facebook_2015_logo_detail

    Media criticizing Instagram's new look is a travesty

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere