Introduksjon til rallylydighet

Publisert 1 juni 2023

Helgekurs i rallylydighet

Kursdato : 3. og 4. juni 2023

Introduksjon til rallylydighet 3.-4. juni. Bli med på introkurs i rallylydighet! 
Har du lyst til å ha det gøy med hunden din?Her trener vi på mange morsomme triks og øvelser Ta med hunden på introkurs i rallylydighet hvor du skal utføre ulike øvelser i en bane.

Introduksjon til rallylydighet 3. - 4. juni

Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

Hva er rallylydighet?

 Rallylydighet er en sport hvor man blander øvelser fra lydighet, agility og freestyle. I konkurranseform går hund og eier en bane som består av 15- 22 ulike skilt på tid. Hvert skilt inneholder en øvelse. Det kan for eksempel være sitt, dekk, gå rundt, sitt foran, vendinger til høyre og venstre, gå slalåm - for å nevne noe. 

Hvorfor er det bra å trene rallylydighet?
Rallylydighet er bare moro! Det er en leken form for lydighet hvor samarbeid er i fokus. Glede og samspill mellom deg og din hund er det aller viktigste i denne hundesporten. Hund og fører skal sammen utføre ulike momenter/skilt som er satt opp i en bane. 
Hvem er dette kurset for?
Introkurs i rallylydighet passer for alle hunder, uansett alder og størrelse, og alle hundeiere. Det er en fordel om hunden kan grunnferdigheter som sitt, dekk og gå pent i bånd. Målet med kurset er at du som hundefører får inspirasjon til øvelser som kan brukes i hverdagen og at du utvikler et samarbeid med hunden din. På kurset kommer vi til å gå gjennom øvelser i klasse 1 og du vil trene på å gå deler av eller hele baner.  
Fra kl 10:00-15:00 begge dager
Sted: Ved Thon Hotell Gardermoen

Ønsker du å melde deg på vårt introkurs, kan du bestille her.

bestill-her

Kontaktinfo

Epost: ovreromerike@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 406 15 250

 

Følg oss gjerne på facebook og instagram.

facebook_2015_logo_detail

    Media criticizing Instagram's new look is a travesty

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere