Agility i Tromsø 26. – 28. mai

Publisert 13 april 2023

Kursdato : Weekendkurs

Nyt en spennende og morsom trening for din firbente venn!

Agility-kurs er en populær og givende måte å trene hunden din på.

 

Ved å delta på dette kurset vil du oppleve en forbedring i hundens fysiske helse og mentale velvære, samtidig som dere skaper et sterkere bånd mellom deg og hunden din.

 

Agility er en hundesport som består av en serie utfordrende hindringer som hunden må passere på en bestemt måte og innenfor en gitt tidsramme. Dette inkluderer alt fra hopp over hinder og slalåm mellom pinner til å gå gjennom tunneler.

Gjennom agility-kurs vil din hund lære disiplin, koordinering og konsentrasjon mens dere trener sammen i en morsom og stimulerende atmosfære. Det gir også hunden en mulighet til å utvikle mestring og stolthet når den fullfører en hindring på en riktig måte.

Ikke bare er agility-kurs et flott treningstilbud for hunden din, men det kan også gi mange fordeler for deg som eier. Du vil lære å kommunisere bedre med hunden din og forstå dens signaler og adferdsmønstre. Dette vil igjen forbedre din evne til å kontrollere hunden din i ulike situasjoner, og skape en sterkere og mer gjensidig forståelse.

Kom og delta på vårt agility-kurs og la hunden din få en morsom og utfordrende opplevelse. Våre erfarne instruktører vil veilede deg og din hund gjennom kurset og sikre at dere får mest mulig ut av treningen. Ta det første skrittet mot å forbedre hundens fysiske og mentale velvære, og meld deg på agility-kurs i dag!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere