Intensiver din hunds trening med et konkurransedyktig lydighetskurs!

Publisert 13 april 2023

Kursdato : tirsdag 16. mai

Ønsker du å ta din hunds lydighet til neste nivå?

Da er vårt kurs i konkurranse lydighet det perfekte valget for deg og din hund!

Vårt kurs er utformet for å hjelpe hunder og eiere som ønsker å konkurrere på høyt nivå i lydighet, men det er også ideelt for de som bare ønsker å trene for å oppnå en bedre lydighet.

Våre instruktører er erfarne trenere som vil hjelpe deg og hunden din å forbedre alle aspekter av lydighet, inkludert øvelser som sitt, bli, innkalling, apportering, og mer. I tillegg vil våre instruktører gi deg personlig oppfølging og tilbakemelding for å sikre at du og din hund når deres mål.

Kurset inkluderer også konkurranser som vil utfordre deg og hunden din, og gi dere erfaring med å konkurrere i en ekte konkurranseinnstilling. Gjennom disse konkurransene vil du og hunden din få muligheten til å lære og vokse sammen som et team.

Vi tror på å skape et positivt miljø for våre deltakere, slik at både eiere og hunder kan lære og trives. Vårt konkurransedyktige lydighetskurs vil hjelpe deg og hunden din å bygge et sterkt bånd og en tillitsfull relasjon, som vil være en sterk grunnstein for en vellykket konkurransesatsing.

Meld deg og din hund på vårt konkurransedyktige lydighetskurs i dag, og opplev en spennende og givende reise mot å oppnå et høyt nivå av lydighet og konkurransedyktighet!

 

Kurset går over 8 kvelder, tirsdager klokken 18.00.

Pris 2.500 kroner.

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere