Hi – hund Introkurs for Terriere og Dachser.

Publisert 6 januar 2024

Kursdato : kommer våren 2024

Introkurs for Hi – hund  (sprenger kurs).

Har dere en dachs eller terrier og ønsker og se hva disse hundene er skapt til å gjøre for oss mennesker? De er avlet gjennom flere hundre år for å hjelpe oss i å jakte på rotter, rev og grevling mm. I senere tid brukes disse rasene også til å jage  ut mårhund. Hundene er små og har et  gemytt som egner seg til å være hi sprenger. Det vil si at de løper inn i hiet til rev, grevling, rotter eller mårhund og jager de ut av hiet. Utenfor står jegerne og feller. En jakt som er spennende og nødvendig for å holde bestandene nede. Ønsker du å teste eller trene opp din dachs eller terrier, så kom på  introkurset vårt i Straumsbukta på Kvaløya utenfor Tromsø by.

Vi har fått byggesett, der vi kan bygge spennende hi, som vi får hundene til å elske å løpe i gjennom. Dermed bygges det trinn for trinn i takt med hundens utvikling. Bli med på kursene våre å prøv det selv.

Ingen krav til hund for å stille på dette kurset.

 

 

Kurset går på gården vår i Straumsbukta. I sikre omgivelser. Der vil dere få trent  hi hund i aksjon og dere får startet opp og prøvd deres egen hund. Kurset varer i 3 timer og  dere vil ha fått mange svar på om dette er noe for dere og deres hund.

Vi starter med oppvisning. Så får dere prøve på å gå forskjellige enkle  tuneller (rør).  Hunden vil begynne og gå i korte tuneller eller rør uten bend. Etter hvert som hunden og fører mestrer oppgavene økes vanskelighetsgraden.

De som synes dette er noe å bygge videre på. Så vil vi sette opp oppfølgingskurs.

Meld dere på her:

Vi starter kl. 18.00 og vi holder på til kl. 21.00

Adresse er Leirstrandveien 110, 9106 Straumsbukta.

Vi har også videregående kurs for hi-søkende hunder. Det starter lørdag 29 juli kl. 16.

Kursene går over 2 dager. Lørdag og søndag. Kursene varer i 3 timer.

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere