Torsdagsklubb fra 7. september

Publisert 29 august 2023

Kursdato : 7.9.2023

Nyhet! Torsdagsklubb i Drammen/Lier.
Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig trenings miljø, er dette noe for deg!

Torsdagsklubb fra 7. september

Det er viktig for oss at du har det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertelig velkommen, uansett hva slags hund du har. Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at du skal nå ditt mål.

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. I treningen jobber vi med positive metoder og har fokus på godt samarbeid mellom hund og fører. Vi jobber også med grensesetting og lederskap. Vi gjør dere mer bevisst på at dette gjør det lettere for hunden å forstå deg og det tydeliggjør hva vi ønsker.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Torsdagsklubben går over 10 torsdager fra kl. 19:30 - 21:00. Vi har torsdagsklubb hver første torsdag i måneden (med unntak av juli og august). Første kurskveld er på kursplassen vår ved Hallingstad skole, Tranby, Lier.

Kurset viderefører øvelsene fra hverdagslydighetskurset og i løpet av kurskveldene er dere deltagere med på å sette opp hva dere ønsker å trene på. Vi har stort fokus på å vedlikeholde hverdagsdressuren vi har jobbet med på de tidligere kursene. Det blir også en gjennomgang av flere hundesporter som f. eks triks, LP, klikkertrening, spor, rallylydighet m.m.

Ønsker du å melde deg på torsdagsklubben kan du gå inn her: TORSDAGSKLUBB

Du kan også kontakte oss på mail: buskerud@oslo-hundeskole.no eller via telefon: 22 07 67 76 / 997 91 252

NB! Det er mulig å starte på klubben etter oppstarten. Det er evt. bare å ta kontakt.

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere