SEEK kurs i Næroset 10-12 April

Publisert 6 mars 2015

Dette er en hundeaktivitet som er billig og lett tilgjengelig. Det trenges lite utstyr, og det kan trenes tilnærmet over alt.

Det er teori Fredag 10/4 fra 18.00-21.00. Lørdag 11/4 og Søndag 12/4 varer kurset fra 10.00 til ca. 16.00.                                                                                                                                                                                             Kurset blir i Fløtliveien 211, 2390 Moelv

Kurset koster 1750,-.  For mer informasjon kontakt gjerne Mette på e-post: oppland@oslo-hundeskole.no eller 47908052

Tanken er at dette skal være en hundeaktivitet som er billig og lett tilgjengelig. Det trenges lite utstyr, og det kan trenes tilnærmet over alt. Man kan trene alene eller sammen med andre. Utstyret man trenger er en hund med interesse for lek med gjenstand, og to konger.
Starten på denne aktiviteten er lek med hunden der avlevering av forsterker/belønning skal fungere uten konflikter. Deretter lekes markeringen gradvis inn, og etter hvert stilles krav til markeringsform og avstand til funnet. En annen viktig aktivitet vil være søksutvikling og miljøtrening. De tre viktigste faktorene i SEEK er derfor konfliktfri lek, søk og miljøtrening. Dette er faktorer som er viktige for all sunn utvikling hos hunden, og vil derfor være en bonusvirkning man har nytte av under andre aktiviteter med hunden.

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere