Passeringskurs i Ullensaker

Publisert 27 mai 2024

Kursdato : Fra 30. mai 2024

Passeringskurs i Ullensaker finner du i Jessheim fra 30. mai. Har du en hund som er overivrig ovenfor andre hunder eller en hund som gjør utfall og fremstår som lite hyggelig? Da er dette kurset noe for deg!

Fra null kontroll til full kontroll!

Gå pent i bånd: En vanskelig, Men viktig ferdighet

Å lære hunden å gå pent i bånd er en ferdighet som krever tålmodighet og konsistens. Instruktøren på passeringskurset gir deltakerne verktøyene de trenger for å mestre denne ferdigheten, samtidig som de fremmer positiv forsterkning og belønning som grunnleggende prinsipper i treningen.

Passering av biler og hunder: bygging av tillit og trygghet

For mange hunder kan møter med biler og andre hunder være stressende og utfordrende. Gjennom målrettet trening og eksponering under kontrollerte forhold, lærer hundeeiere hvordan de kan hjelpe sine firbente venner til å føle seg trygge og selvsikre i slike situasjoner.

En av de vanligste problemene hundeeiere står overfor er vanskeligheter med å få hunden til å gå pent i bånd, spesielt ved passering av andre hunder, biler og/eller mennesker. Dette kan føre til at turene blir stressende og det kan til og med oppstå potensielt farlige situasjoner. Gjennom passeringskurset vil eiere lære effektive metoder for å trene hunden til å gå pent i bånd og kontrollere hunden ved passeringer på en trygg og kontrollert måte.

Om Oslo Hundeskole!

Oslo Hundeskole har 30 års erfaring og vi er den største hundeskolen i Skandinavia. Med en slik solid bakgrunn kan du forvente at hundeskolen har opparbeidet seg betydelig ekspertise og profesjonalitet innen hundetrening og håndtering av hunder. Med vår lange historie og omfattende erfaring er vi godt rustet til å møte ulike behov og utfordringer som hundeeiere kan ha når det gjelder opplæring og atferdsproblemer hos deres kjæledyr.

Innhold!

På vårt kurs skal vi jobbe med samarbeid mellom deg og din hund og jobbe med å skape et større fokus fra hunden opp mot fører. Vi jobber med gå pent i bånd, passeringer av hunder, mennesker, biler og trene mot å ha kontroll i alle situasjoner.

I løpet av passeringskurset vil vi hjelpe deg med å finne de riktige verktøyene akkurat DU trenger for å trene på det som vanskelig for deg og din hund! Derfor har vi dette innholdet:

  • Avdekke hva som trigger din hund
  • Finne rett løsning for din hund
  • Bygge opp samarbeid mellom deg og din hund
  • Finne riktig belønning for din hund
  • Hjelpe deg til å belønne i rett tid

For å oppsummere, du vil bli tryggere på hvordan trene hunden din når det er utfordrende!

Praktisk info:

Kurset vil gå over 4 torsdager, og første kursdag vil være på vår kursplass ved Thon Hotell Gardermoen.

30. mai 19:30 - 21:00
6. juni 19:30 - 21:00
13. juni 19:30 - 21:00
20. juni 19:30 - 21:00

For at treningen skal bli så tett opptil hverdagen du har så vil mesteparten av kurset foregå i ulike miljøer . Dette blir derfor avtalt i forkant av hver kursdag.

Pris:

1950,-

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og eier, velkommen på kurs hos oss.

Ønsker du å melde deg på vårt passeringskurs, kan du bestille her.

Håper vi sees på vårt passeringskurs i Ullensaker!

 

Kontaktinfo

Epost: ovreromerike@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 406 15 250

 

Følg oss gjerne på facebook og instagram.

facebook_2015_logo_detail

    Media criticizing Instagram's new look is a travesty

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere