Hundekurs Fokus og Kontroll

Publisert 5 mai 2024

tirsdageklubben

Kursdato : 25. - 26. mai 2024

Oppnå Fokus og Kontroll i hverdagen med erfarne instruktører. Hundekurs i Jessheim 25. og 26. mai!

Fokus og Kontroll: Kjernen i hundetrening

I en verden der hunder spiller en stadig viktigere rolle som familiemedlemmer og følgesvenner, er det essensielt å utvikle gode treningsteknikker for å sikre en harmonisk samhandling mellom hund og eier. Med et økende antall hundeeiere som søker veiledning for å håndtere ulike utfordringer i hverdagen, blir dette weekendkurst med erfarne instruktører en populær løsning.

Et av de mest ettertraktede resultatene av hundetrening er å oppnå fokus og kontroll i ulike situasjoner. Enten det handler om å gå pent i bånd, passere biler og andre hunder, eller å kunne leke på en kontrollert måte, er det å etablere et sterkt bånd mellom eier og hund nøkkelen. Dette krever imidlertid riktig veiledning og metoder.

Intensiv læring med profesjonell veiledning

Weekendkurset tilbyr en intensiv læringsopplevelse der hundeeiere kan fordype seg i treningen sammen med erfarne instruktører. Disse kursene gir en unik mulighet til å jobbe med hunden under veiledning av eksperter samtidig som man får tilbakemelding og støtte.

Oslo Hundeskole har 30 års erfaring og vi er den største hundeskolen i Skandinavia. Med en slik solid bakgrunn kan du forvente at hundeskolen har opparbeidet seg betydelig ekspertise og profesjonalitet innen hundetrening og håndtering av hunder. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra valpekurs, grunnleggende lydighetskurs til mer spesialiserte kurs som hundeadferd og konkurransetrening. Med vår lange historie og omfattende erfaring er vi godt rustet til å møte ulike behov og utfordringer som hundeeiere kan ha når det gjelder opplæring og atferdsproblemer hos deres kjæledyr.

 

Gå pent i bånd: En vanskelig, Men viktig ferdighet

Å lære hunden å gå pent i bånd er en ferdighet som krever tålmodighet og konsistens. Instruktørene på weekendkurset gir deltakerne verktøyene de trenger for å mestre denne ferdigheten, samtidig som de fremmer positiv forsterkning og belønning som grunnleggende prinsipper i treningen.

Passering av biler og hunder: bygging av tillit og trygghet

For mange hunder kan møter med biler og andre hunder være stressende og utfordrende. Gjennom målrettet trening og eksponering under kontrollerte forhold, lærer hundeeiere hvordan de kan hjelpe sine firbente venner til å føle seg trygge og selvsikre i slike situasjoner.

Lek og Belønning: Nøkkelen til motivasjon og positiv atferd

Lek og belønning er to kraftfulle verktøy i hundetrening. Instruktørene på weekendkurset demonstrerer hvordan disse elementene kan brukes effektivt for å motivere hunden til å lære og oppføre seg på en ønsket måte.

Tilpasset trening for forskjellige behov og ferdighetsnivåer

Uansett om man er en nybegynner eller en erfaren hundeeier, tilbyr weekendkurset en tilpasset tilnærming som tar hensyn til individuelle behov og ferdighetsnivåer. Fra grunnleggende lydighetstrening til mer avanserte ferdigheter, er det noe for enhver hund og eier.

Oppsummering

Hundetrening er ikke bare et spørsmål om å lære hunden kommandoer; det handler om å bygge et sterkt bånd basert på tillit, respekt og samarbeid. Med dette helgekurset som ledes av erfarne instruktører, får hundeeiere den veiledningen og støtten de trenger for å oppnå fokus og kontroll i hverdagen, samtidig som de styrker båndet med sin trofaste venn.

 

Praktisk info:

Vårt hundekurs i Fokus og Kontroll er for alle hunder.

Sted:

Thon Hotell Gardermoen, Balder Alle 22, 2060 Gardermoen

Tid:

Lørdag og søndag fra kl 10:00 - ca 15:00.

Pris:

2200,-

Du får gratis:

Meld deg på og få GRATIS tilgang til webinaret Gå pent i bånd – passering.

 

Ønsker du å melde deg på vårt Fokus og Kontroll kurs, kan du bestille her.

Håper vi sees på vårt kurs i Fokus og Kontroll!

Kontaktinfo:

E-post: ovreromerike@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 406 15 250

Følg oss gjerne på facebook.

facebook_2015_logo_detail

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere