Grunnkurs i Bærum

Publisert 6 februar 2024

Kursdato : Fra 11. mars 2024

Grunnkursene i Bærum finner du på Gjettum og Fornebu fra 11. mars! Det er viktig å ha en hund som er trygg og lydig og derfor har vi stort fokus på dette! Vi jobber med gå pent i bånd, innkalling, kontroll øvelser og mye lek!

Grunnkurs i hundetrening! Bygg et solid fundament for å få lydig og veloppdragen hund!

Kom i gang med treningen med våre erfarne hundetrenere!

Kursene har pause i påskeferien (uke 13)

Hundetrening er en avgjørende del av å skape et harmonisk forhold mellom mennesket og hunden. Et grunnkurs i hundetrening er det første skrittet mot å utvikle et sterkt bånd og en lydig hund. Uansett om du har en valp eller en voksen hund, gir et grunnkurs et fundamentalt grunnlag for videre trening og utvikling.

Grunnkurset er lagt til rette for:

  • Deltagere som har gjennomført valpekurs. Her kan dere starte rett etter valpekurset

  • Deltagere som ikke har gjennomført valpekurs og hunden er over 7 mnd

Unghunden går igjennom faser som gjør hverdagen ekstra utfordrende og derfor vil dette dressurkurset gi deg et godt grunnlag for å ha en god opplevelse med hunden videre! 

På våre hundekurs møter du våre erfarne instruktører som er utdannet gjennom hundetrener og instruktørutdannelsen i OHS. Instruktørene er erfarne og kunnskapsrike når det gjelder hundeatferd og opplæringsteknikker.

Oslo Hundeskole har 30 års erfaring og vi er den største hundeskolen i Skandinavia. Med en slik solid bakgrunn kan du forvente at vi har opparbeidet oss betydelig ekspertise og profesjonalitet innen hundetrening og håndtering av hunder. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra valpekurs, grunnkurs, lydighetskurs til mer spesialiserte kurs som hundeadferd og konkurransetrening. Med vår lange historie og omfattende erfaring er vi godt rustet til å møte ulike behov og utfordringer som hundeeiere kan ha når det gjelder opplæring og atferdsproblemer hos deres kjæledyr.

Kurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå, både for hund og fører. Hund og eier får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mestrer hverdagen. Vårt mål for dette hundekurset er at du og hunden skal ha det moro sammen og å få en god relasjon! Derfor har vi et stort fokus på at dere får et godt samarbeid. Har vi et godt samarbeid, vil innlæring av viktige øvelser være enklere å lære inn!

Hva kan du forvente?

  • Introduksjon til grunnleggende kommandoer: Hunden vil lære kommandoer som "sitte", "ligge", "bli", og "komme".

  • Sosialisering: Hundene vil få muligheten til å samhandle med andre hunder og mennesker, og lære sosiale ferdigheter som er avgjørende for et harmonisk liv.

  • Positiv forsterkning: Belønningssystemer som bruker ros, lek, og godbiter vil bli brukt for å oppmuntre ønsket atferd.

  • Forståelse av hundeadferd: Eiere vil lære å tolke hundens signaler og behov, slik at de bedre kan kommunisere og forstå sin firbente venn.

  • Problemopphåndtering: Håndtering av vanlige atferdsproblemer som bjeffing, hopping og trekking i båndet vil også være en del av kurset.

Et grunnkurs i hundetrening er et verdifullt skritt for enhver hundeeier som ønsker å bygge et sterkt forhold til sin hund og oppnå lydighet og veloppdragenhet. Ved å investere tid og ressurser i et slikt kurs, legger man grunnlaget for et lykkelig og harmonisk liv sammen med hunden.

Målet med dressurkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen.  Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, riktig timing av belønning av riktig adferd og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelser som du trenger i hverdagen. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

grunnkurs i Ullensaker

 

Avdeling Bærum har 2 kursplasser og du kan velge imellom Gjettum og Fornebu.

  • Storøya skole, Fornebu ( mandager/onsdager)

  • Gjettum skole, Sandvika (tirsdager/torsdager og mandager/onsdager)

Gjettum: Du kan velge mellom mandager/onsdager og tirsdager/torsdager og kursene går over 8 kvelder. 

Fornebu: Kursene er på mandager/onsdager og går over 8 kvelder. 

Første kveld starter vi med teori uten hund ved Kunnskapssenteret i Sandvika. Teorien starter klokken 18.30 – ca 20:30. 

Pris 2200,- Vi har også et pakketilbud med 3 kurs. Pakken må kjøpes før kurset starter og koster 5700,-.  Du sparer derfor 850,- Grunnkurs ordinær pris 2200.-,  hverdagslydighet ordinær pris 2200.-  og bronsemerkekurs ordinær pris 2200,-

Meld deg på og du får du i tillegg tilgang til webinarene

1. Hundens språk og signaler

2.  Hva er belønning - Hvordan kan du få hunden din til å gjøre som du ønsker?

For å melde seg på vårt grunnkurs i Bærum, kan bestille her.

Håper vi sees på vårt grunnkurs i Bærum!

Kontaktinfo

Epost: ab@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 482 06 480

Håper vi sees på vårt grunnkurs!

 

Kontaktinfo

Epost: ab@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 482 06 480

 

Følg oss gjerne på facebook og instagram.

facebook_2015_logo_detail

Instagram announces new changes to the timeline based on feedback - GSMArena.com news

Grunnkurs Gjettum

Grunnkurs Fornebu

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere