Sporkurs – utenfor grøftekanten!

Publisert 1 juni 2024

Kursdato : 8. og 9. juni 2024

8. og 9. juni i Kongsvinger. Bli med å gi hunden en god opplevelse og aktivitet på sporkurset – utenfor grøftekanten og asfaltkanten! Et spennende kurs for alle hunder!

Sporkurset passer for alle hunder i alle aldre. Kurset tilpasses hver enkelt ekvipasje, så dette passer for både nybegynnere og for de med erfaring. Spor er en veldig fin hundesport hvor vi bruker hundens naturlige redskap, nemlig nesen. Samarbeidet mellom hund og hundefører blir forsterket og læringskurven går raskt oppover.

Oppdag gleden og nytten med sportrening for hunden!

Spor og sporlegging er ikke bare for erfarne hundeentusiaster, det er en givende og spennende aktivitet for alle hunder og deres eiere. Med den erfarne instruktøren ved din side, kan du og din hund utforske gleden ved å følge lukten og oppnå stor fremgang og forståelse for treningen. Kurset er for alle raser!

Instruktør!

Instruktør er Helge Landfastøien. Har har lang erfaring innen hundetrening og har spesialisert seg på spor, feltsøk og rundering. Han er flere ganger Norges mester i spor og rundering og er en veldig kjent hundetrener i brukshundmiljøet. Han vil gi deltakerne god innføring, motivasjon og fremgang!

Spor!

Spor er en type hundetrening der hunden lærer å følge et luktespor for å finne en gjenstand eller en person. Denne aktiviteten er ikke bare en flott måte å gi mental stimulering til hunden din, men det styrker også båndet mellom deg og hunden din. Sporing er en naturlig for alle hunder. De har en svært utviklet luktesans og naturlig instinkt for å følge spor.

Feltsøk!

Feltsøkstrening innebærer å lære hunden å søke etter og finne ting eller personer i  terrenget.  Dette er en morsom og givende aktivitet for både hunden og eieren.

Rundering!

Rundering er en form for hundetrening som innebærer å lære hunden å søke etter og finne skjulte gjenstander eller personer over et større område.

Hensikten med sportreningen er primært å aktivisere hunden og la den få bruke sine naturlige instinkter. De aller fleste hunder elsker å bruke nesen sin, både for å undersøke omgivelsene og få stillet sin nysgjerrighet.

Dette styrker kontakten mellom hund og fører, samtidig som dere får en sliten og lykkelig hund når dagen er over.

Praktisk informasjon:

Kurset går over en helg - 8. og 9. juni

Tid: fra kl 9:45 - ca 16:00

Pris: 1950,-

Sted: Roverud

For å melde seg på vårt sporkurs i Kongsvinger, kan bestille her.

Kontaktinfo:

E-post: kongsvinger@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 40615250

Følg oss på facebook.

facebook_2015_logo_detail

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere