Kurs i problemadferd

Publisert 8 april 2024

Kursdato : 25. april 2024

Dette kurset er for deltakere som har gjennomført privat konsultasjon og/eller kurs og som trenger dypere forståelse og praktisk trening innen håndtering av hundens atferdsproblemer.

 

Nyhet!

Dette kurset vil gi deltakerne en grundig forståelse av hundens atferdsproblemer og praktiske ferdigheter til å håndtere dem effektivt. Det vil også bidra til å styrke båndet mellom hund og eier gjennom positiv forsterkning og kommunikasjon.

Adferdsterapeuter og Hundetrenere

Vårt team består av erfarne adferdsterapeuter og hundetrenere som er dedikerte til å hjelpe deg med å forstå og løse din hunds atferdsproblemer på en positiv og bærekraftig måte. Vi tror på å bygge et sterkt bånd mellom deg og din hund gjennom positiv forsterkning og effektiv kommunikasjon.

Programoversikt

Vårt program består av to timer teori og seks timer praktisk trening med din hund. I den teoretiske delen vil vi gå grundig gjennom årsakene til de ulike atferdsproblemene din hund opplever, samt finne effektive strategier for å adressere dem. Vi vil også gi deg verktøy og kunnskap for å forstå din hund bedre og styrke båndet mellom dere.

Den praktiske treningen vil fokusere på konkrete øvelser og teknikker for å håndtere og modifisere din hunds atferd. Vi vil jobbe med utfordringer som gå pent i bånd, passering av andre hunder og mennesker, samt håndtering av stressende situasjoner. Vi vil sørge for at både du og din hund føler dere trygge og komfortable gjennom hele prosessen.

God oppfølgning og støtte

Etter treningen vil vi gi deg god oppfølgning og støtte for å sikre at du fortsetter å se fremgang med din hund. Vi er tilgjengelige for å besvare spørsmål, gi råd og veiledning, og tilby ytterligere trening eller støtte om nødvendig.

Sammen kan vi hjelpe deg og din hund med å overvinne utfordringene dere står overfor og skape et lykkeligere og mer harmonisk forhold. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer og melde deg på vårt program for problemløsning og trening for hundeeiere.

Målgruppe:

Deltakere som har gjennomført privat konsultasjon eller kurs og som trenger dypere forståelse og praktisk trening innen håndtering av hundens atferdsproblemer.

Teoridelen (2 timer): 

Gjennomgang av ulike atferdsproblemer hos hunder, inkludert bjeffing, utagering, ressursforsvar, frykt, redsel, usikkerhet, båndproblematikk, separasjonsangst, stress, ulydighet, kontrollproblemer og stereotypatferd. Finne årsaker bak atferdsproblemer og hvordan de kan håndteres. Prinsipper for adferdsterapi og treningsmetoder for å korrigere uønsket atferd. Sikkerhets- og håndteringsteknikker for å forebygge skader under trening.

Praktisk trening med hund (6 timer):

Individuell veiledning og praktiske øvelser basert på deltakernes hunds spesifikke atferdsproblemer. Implementering av adferdsterapeutiske metoder under veiledning av erfaren hundetrener. Trening av alternative atferder og belønningsbaserte teknikker for å fremme ønsket adferd. Håndtering av situasjoner som utløser uønsket atferd, og lære effektive strategier for å håndtere disse situasjonene.

Instruktør:

An-Magrit Galåen - Erfaren adferdsterapeut og hundetrener med spesialisering innen atferd og problemløsning.

Teori:

Kløfta Velhus torsdag 25. april fra kl 18:00 - ca 20:30.

Praktisk trening:

Torsdager fra kl 18:00 - ca 20:00

Pris:

4800,-

Kontaktinfo:

E-post: ovreromerike@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 406 15 250

Følg oss gjerne på facebook.

facebook_2015_logo_detail

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere