Blodspor i Halden 3. og 4. august 2024.

Publisert 27 juni 2024

Blodspor og sporleggingskurs

Kursdato : 3. og 4. august 2024.

Et spennende kurs for alle hunder! Blodspor og sporleggingskurs 3. og 4. august..
Har du lyst å lære om sportrening og lære hunden å gå blodspor, er dette kurset for deg. Kurset er for deg som vil aktivisere hunden og for deg som har lyst til å godkjenne hunden til ettersøk.

Oppdag gleden og nytten med blodsportrening for hunden!

Blodsporaktiviteter og sporlegging er ikke bare for erfarne hundeentusiaster, det er en givende og spennende aktivitet for alle hunder og deres eiere. Kurset er for alle raser.

Hva er blodspor?

Blodspor er en form for trening og aktivitet for hunder som involverer å følge en duftsti etter dyreblod. Dette kan etterligne situasjoner der hunden må spore et såret dyr under jakt eller bistå i redningsoperasjoner.

Gi hunden en spennende aktivitet!

Enten hunden din er en ivrig jakthund eller en familiehund, vil blodspor gi den en meningsfull og stimulerende opplevelse. Det tilfredsstiller hundens naturlige instinkter og gir en sunn form for mental og fysisk trening. Ta med hunden på en morsom aktivitet! Her får hunden jobbet med sin unike luktesans! Ved hjelp av nesen og luktesansen sin, oppdager og opplever hunden sine omgivelser og omverdenen.

 

Kursinformasjon:

Dato: 3. og 4. august.

Tid: 10:00 - ca 16:00

 

 

Pris: 2200,-

Kurset holdes i skogen.

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt Blodspor og sporleggingskurs, kan du gjøre det her:

 

Kontaktinfo:

Epost: ostfold@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere