Hverdagslydighet 18. og 19. august

Publisert 23 juli 2015

Grunnkurs

Vi tilbyr hverdagslydighetskurs med oppstart 18. og 19 august. Kursene holdes ved Plantasjen i Jessheim og du kan velge mellom mandager/onsdager og tirsdager/torsdager.

Vi legger stor vekt på å ”utdanne” fører slik at samarbeidet mellom hund og førere er optimal. Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene. Vi jobber på dette kurset med å få forsterkerne vekk.Dvs. at vi ikke trenger å ha go`biten og leken synlig for hunden. Kurset er mye mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet. Noen av øvelser vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli.

Den siste kvelden på kurset går hund og fører opp til en hverdagsprøve. På prøven ser dommer på samarbeidsevne, toleranse for andre hunder og mennesker, forstyrrelser, øvelsene bli, innkalling og gå bak. Består ekvipasjen testen, deler dommer ut et ”Hundeeier- bevis”

Forutsetning for å delta på dette kurset, er gjennomført grunnkurs.

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken.

Du kan velge mellom mandager/onsdager eller tirsdager/torsdager.

Kurset holdes ved Plantasjen i Jessheim.

Du kan melde deg på kurset via våre nettsider eller kontakt oss på telefon 22076776.
Håper vi ses på kursplassen!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere