Valpekurs 17. august

Publisert 4 august 2015

Vi tilbyr valpekurs med oppstart 17. august. Vi har flere kursplasser i Oslo. Du kan velge mellom Røa, Økern, Sinsen og Ryen.

Fra valpen kommer hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggeligfamiliehund.

Valpekurset er for valper mellom 3 - 6 mnd og er for alle raser. Dette er en alder hvor valpen er meget mottagelig for læring.Vi jobber med grunnleggende øvelser som, innkalling, håndtering, sitt og bli, kontakt med hundefører og å forstå hunden din. Hele familien er hjertelig velkommen!
I løpet av kurset har vi en bruksdag hvor alle som går valpekurs og grunnkurs i Oslo og Romerike, møtes i Maridalen, Oslo på en søndag.

På bruksdagen jobber vi med dressur, innkalling og sportrening. Vi griller og avslutter dagen med hundesprint hvor de raskeste får fine premier.

Første kurskveld har vi teori uten hund i vårt lokale i Hans Nielsen Hauges gate 50 i Oslo. Teorien starter klokken 18.30 – 21.00
Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken.
Kurset koster 2100,-  (Kurset på Sinsen koster 2400,-) Vi har et pakketilbud med 3 kurs for 4900,-. (valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighetskurs)

Jeg har desverre ikke oversikt enda over klokkeslettene for de praktiske treningene. Dette vet jeg ikke pga mange påmeldinger helt frem til oppstarten. Det jeg vet, er at Kursene våre starter etter kl 18:00. Valpekurset varer 1 time og 15 min hver trening. Enten vil kurset starte kl 18:00 eller 19:30.

Vi har flere kursplasser i Oslo:
Røa (mandager/onsdager) Sørkedalsveien ved Garderleiren.
Økern (tirsdager/torsdager) Østre Aker vei 24.
Sinsen/innendørs (mandager/onsdager) Kursene som holdes på Sinsen koster 2400,- Hans Nielsen Hauges gate 50
Ryen (tirsdager/torsdager) Sandstuveien 70 ved Phillipsbygget.

Ønsker du å melde dere på, gå inn her.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere