Grunnkurs Fornebu og Sandvika 23 og 24. april

Published 8 april 2019

Grunnkurs

Course Date : 23 og 24 april 2019

Grunnkurs Fornebu og Sandvika 23 og 24. april. Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen. Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen! Vi tar hensyn til påskeferien denne kursrunden.

Grunnkurs Fornebu og Sandvika 23 og 24. april

Grunnkurset er basert på hunder som har gått valpekurs eller for hunder som ikke har gjennomført valpekurs som er over 6 mnd. Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen!

Ønsker du en familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund.

Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen.  Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk,kontakt med fører, konsentrasjon, innkalling og bli. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

I løpet av grunnkurset har vi en bruksdag og bydag. På bruksdagen møtes vi i skogen en søndag. Alle som går på valpekurs og grunnkurs kommer denne dagen. Dette er en viktig dag hvor vi kommer ut av vår vanlige treningsplass og får mange nye hunder som forstyrrelse. Vi jobber med forskjellige øvelser, griller og avslutter dagen med hundesprint med flotte premier.

Kurset går over  9 ganger, 2 dager i uken.

Avdelingen har kursplass på:

 • Storøya skole, Fornebu (mandager/onsdager og tirsdager/torsdager)
 • Kjørboparken, Sandvika (mandager/onsdager og tirsdager/torsdager)

Grunnkurs er riktig  skritt i retning en trygg, lydig og glad familiehund.  Målet med kurset er å tilegne eier og hund bedre forståelse for kontroll av egen hund i hverdagen gjennom trening i kontrollerbare omgivelser. Grunnkurs er veien til en bedre og mer lydig familiehund. Grunnkurs økes forstyrrelser i øvelsene underveis for at din kontroll skal bli bedre. Hund og eier skal erfare fremdrift og mestring på våre kurs. Eier og hund skal lære kommandoer og ikke lære seg å være "avhengig" av godbiten, da dette er kun en belønning.  Positiv trening og bruk av riktig belønning som godbiter, leke og riktig bruk av stemme og kroppspråk er noe vi ønsker å fokusere på for deg som hundeeier

På grunnkurset jobber vi med:

 • kontakt trening
 • kontroll trening
 • gå pent i bånd
 • sitt og bli
 • dekk og bli
 • innkalling
 • håndtering av hund
 • nei/bra trening
 • passeringtrening
 • aktiv/passiv trening
 • sosialisering under kontrollerte former
 • Bydag i Sandvika

Vi vektlegger mer kontrolltrening i hverdagen og stiller mer krav til eier og hund. Treningen fra kursplassen vil gi dere bedre resultater i hverdagen. Grunnkurset gir dere generelt masse trening  som hjelper deg å forstå utfordringene med dressurtrening og hund.  Vårt mål er at du får en sosial, lydig, trygg og glad hund uavhengig av rase eller blanding. Ønsker du å lære mer om din hund eller har du en hund som kunne vært bedre i sin oppførsel, bedre til å samarbeide, en hund som hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som trenger et hundekurs? Da er grunnkurs ditt hundekurs

Vi kan lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker i treningen som er velfungerende og praktisk. Forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund er noe vi kan og har kanskje mest erfaring med. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon, enkel grensesetting og belønning.

Kurset koster 2100,-  Vi har et pakketilbud som inneholder 3 kurs. Grunnkurs, hverdagslydighet og bronsemerke for 5800,-

Ønsker du mer info, kontakt oss på tlf 22077667 eller ab@oslo-hundeskole.no

knapprmelddegpkurset

Håper vi ses på vårt grunnkurs!

1
Legg igjen en kommentar

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Kari Bolling

Hei, jeg meldte meg på Grunnkurs 12 april på Hundsund og jeg har betalt, men bekreftelsen som dukket opp på skjermen forsvant før jeg fikk skrevet den ut. Regner med at alt er ok!

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere