Valpekurs 28. oktober

Publisert 5 oktober 2015

Vi tilbyr valpekurs med oppstart 28. oktober. Vi har flere kursplasser. Du kan velge mellom Jessheim og Eidsvoll.

Fra valpen kommer hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggeligfamiliehund.

Valpekurset er for valper mellom 3 - 6 mnd og er for alle raser. Dette er en alder hvor valpen er meget mottagelig for læring.

Kurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå både for hund og fører. Du og valpen får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mesterer hverdagen. Kursene er lagt til rette for hele familien, både voksne og barn.

I løpet av 10 kvelder lærer eierne å rose og motivere hunden riktig. Vi lærer innforskjellige øvelser på en positiv og morsom måte. Vi jobber med å være oppmerksom på fører, konsentrere seg over lengre perioder, innkalling med forstyrrelser, sitt, sitt og bli, grunnlaget for å gå pent i bånd og grensesetting. Vi legger inn forstyrrelser etter hvert.

I løpet av kurset har vi en bruksdag hvor alle som går valpekurs og grunnkurs i skogen på en søndag. På bruksdagen jobber vi med dressur, innkalling og sportrening. Vi grilller og avslutter dagen med hundesprint hvor de raskeste får fine premier.

Første kurskveld har vi teori uten hund ved Kløfta IL, Holmsmoen 12, 2040 Kløfta. Teorien starter klokken 18.30 – 20:30.

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Kurset koster 2100,- Vi har et pakketilbud med 3 kurs for 4900,-. (valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighetskurs.)

Kursplassene i avd Øvre Romerike er ved Plantasjen i Jessheim og Myrervegen i Eidsvoll.

På Jessheim kan du velge mellom tirsdager/torsdager eller mandager/onsdager.                       I Eidsvoll holdes kursene tirsdager/torsdager.
Ønsker du å melde deg på, trykk på denne linken eller kontakt oss på telefon 22076776.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere