Hverdagslydighetskurs 27. oktober

Publisert 3 oktober 2015

Vi tilbyr hverdagslydighetskurs med oppstart 27. oktober. Vi har flere kursplasser i Oslo. Du kan velge mellom Røa og Økern.

Vi legger stor vekt på å ”utdanne” fører slik at samarbeidet mellom hund og førere er optimal. Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene. Vi jobber på dette kurset med å få forsterkerne vekk. Dvs at vi ikke trenger å ha go`biten og leken synlig for hunden.

Kurset er mye mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet. Noen av øvelser vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, gå bak, innkalling, sitt/dekk og bli.
Den siste kvelden på kurset går hund og fører opp til en hverdagsprøve. På prøven ser dommer på samarbeidsevne, toleranse for andre hunder og mennesker, forstyrrelser, øvelsene bli, innkalling og gå bak. Består ekvipasjen testen, deler dommer ut et ”Hundeeier- bevis”

Hele familien er hjertelig velkommen!

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Første kvelden har vi teori uten hund i Hans Nielsen Hauges gate 50. Dette er en egen teori for dette kurset.

Vi har flere kursplasser:
Økern (mandager/onsdager og tirsdager/torsdager). Adresse: Østre Aker vei 24.
Røa (mandager/onsdager). Adresse: Sørkedalsveien 1ved Garderleiren

Ønsker du å melde dere på, gå inn her.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere