Valpekurs

Publisert 19 februar 2015

Oslo Hundeskole har holdt valpekurs siden 1992 og vi vet av erfaring hvor viktig det er å få en god start med deres nye familiemedlem. Derfor vil vi på valpekurset jobbe med å skape en god kontakt, forståelse og trygghet mellom valp og hundefører.
På valpekurset legger vi grunnlaget for en trygg og sosial familiehund.

Valpekurset passer for valper som er opptil 6 måneder. Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

På valpekurset jobber vi med øvelser som;

innkalling

håndtering

sitt

bli

kontakt med hundefører

forstå hunden din

Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter og riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Første kurskveld er en teorikveld hvor det på en underholdende måte fortelles om noen grunnleggende ting for å få en god start med hunden. I løpet av valpekurset vil vi ha en bruksdag. På bruksdagen møtes alle som går på valpekurs og grunnkurs i skogen til en innholdsrik og sosial lørdag eller søndag. Dette er en viktig dag hvor hundene opplever å trene på et annet sted enn den kursplassen de vanligvis er på og møter nye hunder og mennesker. Vi trener på noen av de øvelsene vi er kjent med fra kursplassen, vi har en morsom økt i skogen hvor hunden skal finne oss og vi avslutter dagen med grilling og hygge og helt til slutt, en morsom hundesprint.

Her deles valpekurs og grunnkurs opp og er heiagjeng for hverandre mens vi ser hvilke hunder som springer raskest etter familien sin. Her vanker det premier til de raskeste.

Valpekurset går to ganger i uken og det er 10 kursdager inkludert teori og bruksdag. Det er kurs enten mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag.

Når dere har gått valpekurset er dere klare for å begynne på grunnkurset.

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere