Valpekurs og Grunnkurs starter 04. november 2015

Publisert 15 oktober 2015

Kursdato : 04 november 2015

Vi har gleden av å kunne ønske velkommen på kurs, nå også med innendørs treningsbane, kursene strekker seg over 5 uker, mandag og onsdag hver uke, totalt 10 ganger. Vi jobber mye med positiv forsterkning og ønsker å hjelpe alle deltagerne til å få best mulig start på familielivet med ny hund.

Vi har treningsbane ved Myrbø Dyresenter, neset 60, 5267 Espeland, og alle kursdeltagere får 10 % på alt de kjøper på Myrbø Dyrepensjonat så lenge man er kursdeltager hos oss.

På valpekurset legger vi grunnlaget for en trygg og sosial familiehund.

Valpekurset passer for valper som er opptil 6 måneder, eller hunder uten erfaring fra kurs eller lydighetstrening. Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

På valpekurset jobber vi med øvelser som;

-innkalling

-håndtering

-sitt

-bli

-kontakt med hundefører

-forstå hunden din

Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter og riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Første kurskveld er en teorikveld hvor det på en underholdende måte fortelles om noen grunnleggende ting for å få en god start med hunden. I løpet av valpekurset vil vi ha en bruksdag. På bruksdagen møtes alle som går på kurs, vi tar da frem litt agility . Dette er en viktig dag hvor hundene opplever å trene på andre ting enn de vanligvis trener på og møter nye hunder og mennesker. Vi trener på noen av de øvelsene vi er kjent med fra kursplassen, vi legger opp til at alle skal få en liten innføring i spor, i pausen serverer vi hotdogs, brus kaffe og dagen blir avsluttet med en morsom hundesprint.

Her skal vi være heiagjeng for hverandre mens vi ser hvilke hunder som springer raskest etter familien sin. Her vanker det premier til de raskeste.

Valpekurset går to ganger i uken og det er 10 kursdager inkludert teori og bruksdag. Det er kurs mandag og onsdag.

Når dere har gått valpekurs er dere klare for å begynne på grunnkurs.

Vi starter også Grunnkurs og Hverdagslydighetskurs denne dagen.

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere