Valpekurs og grunnkurs i Moss 4. januar.

Published 19 november 2015

Course Date : 4.1.16

Den fjerde januar starter valpekurs og grunnkurs i Moss.

Kursene starter med en felles oppstarts- og teorikveld uten hunder klokka 18:30, mandag, 4. januar. Teorien avholdes i lokalene til VIP Trafikkskole, St. Marie Gate 73, 1706 Sarpsborg.

Kursene avholdes deretter på kursplassen i Moss, ved Malakoff Vgs, på tirsdager og torsdager. I tillegg inneholder kursene en "bruksdag", en søndag i kursperioden.

Hvert kurs går over ti ganger totalt, inkludert teorikvelden og bruksdagen, og koster Kr 2.100,-

På kursplassen går valpekurset fra 18:00 til 19:15, og grunnkurset fra 19:30 til 21:00.

Vårt valpekurs er det første kurset en hund blir med på, der vi begynner helt fra begynnelsen med å trene på samarbeid, kommunikasjon, forståelse og kontakt mellom hund og fører, legger grunnlaget for øvelser som sitt, bli, lineføring/gå på plass, og selvsagt innkalling og håndtering. Hundene lærer å fokusere på føreren, selv med distraksjoner og andre hunder og mennesker på plassen.

Dette grunnlaget jobber vi videre med på grunnkurset, som man kan velge å gå etterpå. Grunnkurset passer også for hunder som har lagt grunnlaget for litt kontakt og lydighet på andre måter.

Klikk her for å gå til vår kursplan hvor du kan melde deg på kurset!
I tillegg går det an å melde seg på kurspakker. Mange ønsker å gå f.eks. valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighetskurs etter hverandre, og det kan bestilles som pakke til rabattert pris.


Bare ta kontakt hvis det er mer du lurer på....Og besøk oss også gjerne på Facebook.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere