Valpekurs og grunnkurs i Moss 4. januar.

Published 19 november 2015

Course Date : 4.1.16

Den fjerde januar starter valpekurs og grunnkurs i Moss.

Kursene starter med en felles oppstarts- og teorikveld uten hunder klokka 18:30, mandag, 4. januar. Teorien avholdes i lokalene til VIP Trafikkskole, St. Marie Gate 73, 1706 Sarpsborg.

Kursene avholdes deretter på kursplassen i Moss, ved Malakoff Vgs, på tirsdager og torsdager. I tillegg inneholder kursene en "bruksdag", en søndag i kursperioden.

Hvert kurs går over ti ganger totalt, inkludert teorikvelden og bruksdagen, og koster Kr 2.100,-

På kursplassen går valpekurset fra 18:00 til 19:15, og grunnkurset fra 19:30 til 21:00.

Vårt valpekurs er det første kurset en hund blir med på, der vi begynner helt fra begynnelsen med å trene på samarbeid, kommunikasjon, forståelse og kontakt mellom hund og fører, legger grunnlaget for øvelser som sitt, bli, lineføring/gå på plass, og selvsagt innkalling og håndtering. Hundene lærer å fokusere på føreren, selv med distraksjoner og andre hunder og mennesker på plassen.

Dette grunnlaget jobber vi videre med på grunnkurset, som man kan velge å gå etterpå. Grunnkurset passer også for hunder som har lagt grunnlaget for litt kontakt og lydighet på andre måter.

Klikk her for å gå til vår kursplan hvor du kan melde deg på kurset!
I tillegg går det an å melde seg på kurspakker. Mange ønsker å gå f.eks. valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighetskurs etter hverandre, og det kan bestilles som pakke til rabattert pris.


Bare ta kontakt hvis det er mer du lurer på....Og besøk oss også gjerne på Facebook.
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
BESTILL KURS
Samarbeidspartnere