Kursoppstart April

Publisert 4 desember 2015

Kursdato : april

På alle kurs hos oss lærer førerne å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

Valpe- og Grunnkurset starter med teorikveld tirsdag kl. 18.30. Dette er UTEN hund. Kurset fortsetter så påfølgende onsdag og mandager kl 18.00. Til sammen 10 kvelder.

Individuell oppfølging er viktig. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet.
Alle hunder er velkommen til kursene våre.
Vi ligger sentralt til i Ski med flotte uteområder og egen treningshall som prioriteres til valpene.

VALPEKURS
Vi vet hvor viktig det er å få en god start med ditt nye firbente familiemedlem.
På valpekurset jobber vi for å få en god forståelse og trygghet mellom hund og eier.
Sammen legger vi grunnlaget for en sosial og hyggelig familiehund som er enkel å håndtere i hverdagen.
Alle øvelser læres inn på en positiv måte.Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Mandager og onsdager fra 18.00 til 19.00.
NB! Oppstarten er en tirsdag fra kl. 18.30 og ca 2 timer. Dette er teori uten hund.

GRUNNKURS
Grunnkurset er basert på hunder som har gått valpekurs, eller er fra 6 mnd.Målet med kurset er å bevisstgjøre førere på hvordan vi kan trene hund. Hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Vi jobber med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, innkalling og bli.Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Mandager og onsdager fra 18.00 til 19.30.
NB! Oppstarten er en tirsdag fra kl. 18.30 og ca 2 timer. Dette er teori uten hund.

HVERDAGSLYGIHET
Vi legger nå stor vekt på å ”utdanne” fører slik at samarbeidet mellom hund og førere er optimal. Så det blir større krav til hund og fører både til utførelsen av øvelsene, men og i forstyrrelsene vi bruker.
Noen av øvelser vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, gå bak, innkalling, sitt/dekk og bli. Vi legger til forstyrrelser i løpet av kurset i alle øvelsene. Kurset går over 10 ganger, 1 dag i uken.

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere