Kurs som julegave!

Publisert 10 desember 2015

Ønsker du å kjøpe et kurs i julegave? Noen som nylig har fått seg valp, eller kanskje har en voksen hund som trenger bedre lydighet?

De som går et kurs i julegave kan velge mellom valpekurs, grunnkurs eller hverdagslydighet på en av våre vanlige oppstarter fra januar til mai 2016. Kursene holdes i  Hvamsvingen 4, Skjetten.

Da kan du kjøpe dette kurset og få 20% rabatt på et standardkurs ved bestilling innen 20.desember 2015. For å få denne rabatten forutsetter det at kurset blir betalt med kort på forhånd. Normalt koster kurset 2.100 kroner - her får du 420 kroner rabatt = 1.680 kroner. Når kurset er kjøpt vil du etter noen dager få tilsendt et pent gavekort på e-post med en rabattkode som brukes ved bestilling av kurset. Ved avmelding etter bestilling må vi holde tilbake 10% for å dekke våre kostnader.

Ønsker du ikke å betale for kurset på forhånd kan du kontakte oss på mail an-magrit@oslo-hundeskole.no og få en rabattkode på 10% rabatt som kan brukes ved bestilling av kurs. Du vil da få rabattkoden på en pent gavekort på e-post.

 

Ønsker du å bestille kurs som julegave gå inn på Kurs som julegave

Har du noen flere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere