Kurs som julegave!

Publisert 10 november 2015

Ønsker du å kjøpe et kurs i julegave? Noen som nylig har fått seg valp, eller kanskje har en voksen hund som trenger bedre lydighet?

De som går et kurs i julegave kan velge mellom valpekurs, grunnkurs eller hverdagslydighet på en av våre vanlige oppstarter fra januar til mai 2016. Kursene holdes på Økern, Røa og Ryen.

Da kan du kjøpe dette kurset og få 20% rabatt på et standardkurs ved bestilling innen 20.desember 2015. For å få denne rabatten forutsetter det at kurset blir betalt med kort på forhånd. Normalt koster kurset 2.100 kroner - her får du 420 kroner rabatt = 1.680 kroner. Når kurset er kjøpt vil du etter noen dager få tilsendt et pent gavekort på e-post med en rabattkode som brukes ved bestilling av kurset. Ved avmelding etter bestilling må vi holde tilbake 10% for å dekke våre kostnader.

Ønsker du ikke å betale for kurset på forhånd kan du kontakte oss på mail an-magrit@oslo-hundeskole.no og få en rabattkode på 10% rabatt som kan brukes ved bestilling av kurs. Du vil da få rabattkoden på en pent gavekort på e-post.

 

Ønsker du å bestille kurs som julegave gå inn på denne linken

Har du noen flere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere