Kurs som julegave!

Publisert 10 desember 2015

Ønsker du å kjøpe gi bort et hundekurs i julegave? Kjenner du noen som nylig har fått seg valp, eller kanskje har en voksen hund som trenger bedre lydighet?

De som gir et kurs i julegave kan velge mellom valpekurs, grunnkurs eller hverdagslydighet på en av våre vanlige oppstarter fra januar til mai 2016. Kursene holdes i Drammen eller Lier.

Da kan du kjøpe dette kurset og få 20% rabatt på et standardkurs ved bestilling innen 20. desember 2015. For å få denne rabatten forutsetter det at kurset blir betalt med kort på forhånd. Normalt koster kurset 2.100 kroner - her får du 420 kroner rabatt = 1.680 kroner. Når kurset er kjøpt vil du etter noen dager få tilsendt et pent gavekort på e-post med en rabattkode som brukes ved bestilling av kurset. Ved evt. avmelding etter bestilt kurs må vi holde tilbake 10% for å dekke våre kostnader.

Ønsker du ikke å betale for kurset på forhånd kan du kontakte oss på mail buskerud@oslo-hundeskole.no og få en rabattkode på 10% rabatt som kan brukes ved bestilling av kurs. Du vil da få rabattkoden på et pent gavekort på e-post.

Ønsker du å bestille kurs som julegave? Gå inn på denne linken.

Har du noen flere spørsmål er det bare å ta kontakt med oss!

Mail: buskerud@oslo-hundeskole.no
Telefon: 450 95 052

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere