Nyhet Søk i bygg 30. – 31. januar Disenå

Publisert 20 januar 2016

søk i bygg

Kursdato : 30. - 31. januar 2016

Søk i bygg er for alle hunder, store og små, valp til voksen. Hunden blir mer miljøsterk, lærer seg å bruke sansene sine og stole på seg selv.  Samarbeidet mellom hund og fører blir forsterket, og fører får mer forståelse for hundens sanserDette er en morsom aktivitet for både hund og fører. Instruktører er Gjermund Andersen og An-Magrit Galåen.

 

 

Nyhet SØK I BYGG!

Vi har hatt tilbud om søk i bygg på noen av våre kurs og har sett at dette gir både hund og fører en god opplevelse. Vi tilbyr en helg på Disenå med mye morsom hundetrening.

Søk i bygg er en morsom aktivitet for både hund og fører.

Hunden blir mer miljøsterk, lærer seg å bruke sansene sine og stole på seg selv.  Samarbeidet mellom hund og fører blir forsterket, og fører får mer forståelse for hundens sanser.

Hunden skal finne en person som har gjemt seg. Dette kan være i et stort lager og andre forskjellige landskap innendørs. Alle kursdeltagerne får prøvet seg som figurant (den som gjemmer seg) Det å være figurant vil også gi mer kunnskap om hvordan hver enkelt hund jobber og hva de trenger som belønning, lek og motivasjon.

Vi er heldig som får ha kurset i et lager som er oppvarmet med tilgang til toalett og kjøkken. Kurset holdes i Bruksvegen 17, 2114 Disenå.

Instruktører er Gjermund og An-Magrit.

Kurset holdes 30 . -31. januar fra kl 10:00 - ca 16:00 og koster 1750,-

Gjermund har lang erfaring innen militæret hvor han jobbet med tjenestehund.

Håper du blir med!

Ønsker du å melde dere på, kan du gå inn på denne linken eller ring oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere