Agilitykurs Romerike

Publisert 14 januar 2016

Agilitykurs Romerike

Kursdato : 27. - 28. februar

Agilitykurs Romerike er for nybegynnere i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Kurset holdes 27. – 28. februar og er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Agilitykurs Romerike

Vi arrangerer et weekendkurs  27. - 28. februar fra kl 10:00 - 15:00 i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Adressen er Gardermovegen 16, Nannestad.

Agilitykurs Romerike er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility er et engelsk ord, og betyr rask og lett bevegelig.

Mange hunder, ikke minst i by områder, får for lite aktivisering. Agility stiller krav til disiplin, konsentrasjon og oppmerksomhet. Dette er derfor en meget sunn aktivitet for hunden. Hunden får utfoldet seg på mange måter noe både hund og fører synes er morsomt.

I løpet av helgen vil hunden lære alle hinderne og du blir trygg på hvordan føre hunden. Vi starter innlæringen rolig og i bånd slik at vi hjelper hunden til å klare alle utfordringer vi møter. Det er viktig at hunden lærer å gjennomføre alle hinderne riktig og at den blir trygg. I løpet av helgen vil du kunne ha hunden løs og vi lager en bane med de forskjellige hinderne.

Agilitykurs Romerike er for nybegynnere og koster 1850,-

Øvre Romerike har en innendørs treningshall hund på hele 20 x 44 meter og god belysning. Adresse: Gardermovegen 16, Nannestad

Det er gode parkeringsmuligheter for ca 100 biler, og det er gode luftemuligheter for hund. Hallen ligger 8 minutter fra Gardermoen hovedterminal, 5 minutter fra hotell og 30 minutter fra Oslo.

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt agilitykurs for nybegynnere, kan du gå inn på denne linken eller kontakt oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere