Onsdagsklubben 24. august

Publisert 19 august 2016

Tirsdagsklubben

Kursdato : 24. august 2016

Onsdagsklubben med oppstart 24. agust. Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg! Har du lyst til å være med, kontakt oss på telefon 40615250.

Onsdagsklubben 24. august

Det er viktig for oss at du har det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du har. Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. I treningen jobber vi med positive metoder og har fokus på godt samarbeid mellom hund og fører. Vi jobber også med grensesetting og lederskap. Vi gjør dere mer bevisst på at dette gjør det lettere for hunden å forstå deg og det tydliggjør hva vi ønsker.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Onsdagsklubben går over 8 onsdager a 1,5 timer + 1 lørdag ca 3 timer, holdes i Østre Aker vei 24, Oslo og koster 1750,-

Hundekurset viderefører øvelsene fra hverdagslydighetskurset og deltagerne får prøve flere forskjellige hundesporter. I løpet av kveldene er deltagerne med på å sette opp hva dere ønsker å trene på. Vi har stort fokus på å vedlikeholde hverdagsdressuren. Det blir også en gjennomgang av flere hundesporter som f. eks triks, LP, agility, klikkertrening, spor, Rallylydighet m.m.

Ønsker du å melde dere på til Onsdagsklubben, Kan du bruke denne linken kontakte oss på telefon 22 07 67 76  eller an-magrit@oslo-hundeskole.no

Det er mulig å starte på klubben etter oppstarten. Kontakt oss på for mer info.

Håper du blir med!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere