LP og RIK konkurransekurs 2. – 3. april

Publisert 28 mars 2016

grunnkurs i sommer

Kursdato : 2. - 3. april 2016

Vi arrangerer LP og RIK konkurransekurs 2. – 3. april 2016. Kurset er  for deltagere som ønsker å lære mer om hundetrening, ønsker innføring av øvelser og/eller allerede har kommet i gang med LP og Rik konkurranser/prøver.

LP og RIK konkurransekurs 2. - 3. april

Vi arrangerer LP og RIK konkurransekurs 2. - 3. april 2016 og kurset er for deltagere som ønsker å lære mer om hundetrening, ønsker innføring av øvelser og/eller allerede har kommet i gang med LP og Rik konkurranser/prøver.

Kurset koster 1950,- og holdes i vår innendørs treningshall som ligger sentralt ved Gardermoen.

Hva er LP:

Lydighet - for hunder av alle raser!

Lydighet er en gren hvor man utfører fast bestemte øvelser og det bedømmes om man har klart dem riktig.

Alle hundene gjør de samme øvelsene, og deretter vurderes det hvordan de ble fremført. I lydighetsringen ser vi hunder av nesten alle raser og førere i alle aldre.

De har alle en ting felles: Gleden av å arbeide og samarbeide med hunden sin.

Selv om ikke alle når like langt, kan alle komme frem til et brukbart resultat bare innsatsviljen og pågangsmotet er i orden.

LP er et av Oslo Hundeskole sine flaggskip. Dette kurset er for deg som vil konkurrere i lydighet. Oslo Hundeskole har satset på bredde innenfor denne sporten.
Det er viktig for oss å ha det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du måtte ha.

Hva er RIK:

RIK er en fellesbetegnelse for flere typer brukshundgrener. (Regler for Internasjonale Konkurranser)

På dette kurset har vi fokus på lydighet (gr B)

Les mer om RIK og øvelsene her. (gå inn på relaterte filer: RIK - Regler for Internasjonale Konkurranser)

Instruktører er Gjermund Andersen og An-Magrit Galåen.

Gjermund har lang erfaring innen hundetrening og er aktiv utøver i IPO. Han har konkurrert for Norges landslag i IPO og deltatt i VM og Nordisk Mesterskap i IPO. Han har jobbet flere år i Forsvaret med hund og med godkjent redningshund i NRH.

An-Magrit har jobbet i Oslo Hundeskole i over 10 år og har lang erfaring innen flere hundesporter. Hun har konkurrert i LP og er nå aktiv utøver i IPO. Hun har konkurrert for Norges landgslag og deltatt på VM i IPO.

Både Gjermund og An-Magrit videreutdannes hvert år med seminarer innenfor flere hundesporter som LP, Agility, Spor og IPO. Hovedfokus for begge er at hundetrening er for alle, uansett nivå og rase/blanding.

Kurset passer like godt for deg som liker Lydighetstrening på hobby nivå, som for deg som ønsker å konkurrere aktivt, da det vil bli tilpasset hver enkelt ekvipasje.

Ønsker du å være med kan du melde deg på ved å bruke denne linken eller kontakte oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no

Håper vi ses!

søk i bygg
Gjermund Andersen
An-Magrit Galåen
An-Magrit Galåen

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere