RALLYLYDIGHET Næroset 2-3 APRIL

Publisert 25 februar 2016

Kursdato : 2-3 April

Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Kurset er innendørs i Næroset.

Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.
I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund.

Instruktør er Berit Smaaland. Hun er aktiv og konkurrerer i flere hundesporter bl.a. i LP, spor, agility, bruks og rallylydighet. Hun er godkjent dommer og instruktør i rallylydighet (NRL og NKK). Hun har også – som en av 3 dommere – dømmt det første norgesmesterskapet i rally.

Kurset blir holdt innendørs i Næroset! Begrenset antall med plasser, så meld deg på!

Følg og lik oss gjerne på facebook siden vår:

https://www.facebook.com/OsloHundeskoleOppland/?ref=hl

Meld deg på gjennom nettsiden, eller  kontakt Mette ,  mette@oslo-hundeskole.no eller mobil 47 90 80 52

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere