Sporkurs Oslo

Publisert 22 april 2016

sporkurs Romerike

Kursdato : 28. - 29. mai 2016

Vi arrangerer sporkurs Oslo 28. – 29. mai i Maridalen. Kurset for deg som vil lære mer om spor og hvordan aktivisere hunden. Dette er et populært og lærerikt weekendkurs med masse trening og tips for å aktivisere familiehunden.

Sporkurs Oslo

Sporkurset passer for alle hunder i alle aldre. Kurset tilpasses hver enkelt ekvipasje, så dette passer for både nybegynnere og for de med erfaring. Spor er en veldig fin hundesport hvor vi bruker hundens naturlige redskap, nemlig nesen. Samarbeidet mellom hund og hundefører blir forsterket og læringskurven går raskt oppover.
Dette er morro!

Sportrening for valper og uerfarne hunder bør være nøye og systematisk. Treningen bør legges opp riktig fra starten, og tilpasses det enkelte individs behov av stimuli for å komme i gang og spore. Enkelte hunder har så stor motivasjon at de normalt ikke trenger å stimuleres i særlig grad for å komme i gang. Det gjelder ikke alltid når man kommer på ett sporkurs sammen med andre, hvor interessen rettes mot andre ting enn sporet. Da kan interessen for de andre hundene og menneskene bli så stor at selv den mest sporsugne valpen trenger litt ekstra hjelp for å komme i gang.

Vi starter innlæringen av sporadferd med at hunden lærer å være nøye og rolig.

Instruktør er Tom Kjetil Tangen. Han har lang erfaring innen trening av hund og sporarbeide. Tom Kjetil og hans hund Ego er godkjente som ekvipasje i Norsk Redningshund Organisasjon NRO.

Tom Kjetil
Tom Kjetil

Sporkurset i Oslo holdes lørdag 28. mai - søndag 29. mai fra kl 10:00 - 15:00 i Maridalen og koster 1750,-

Ønsker du å  melde dere på, kan du gjøre det her.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere