AGILITY 7-8 Mai. Nybegynner og videregående

Publisert 14 april 2016

Kursdato : 7-8 Mai

Agility nybegynner og viderekommende kurs 7-8 Mai innendørs i Næroset! Kurset er for dere som vil drive en morsom hundesport med mye fart og spenning!

Vi arrangerer et agilitykurs for nybegynnere og viderekommende i en innendørs treningsbane i Næroset 7-8 Mai. Dette kurset går Lørdag og Søndag , viderekommende fra 09.00-12.30 og nybegynnere fra 13.00-ca.18.00.

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility er et engelsk ord, og betyr rask og lett bevegelig.

I løpet av helgen vil hunden på nybegynner lære alle hinderne og du blir trygg på hvordan føre hunden. Vi starter innlæringen rolig og i bånd slik at vi hjelper hunden til å klare alle utfordringer vi møter. Det er viktig at hunden lærer å gjennomføre alle hinderne riktig og at den blir trygg. På viderekommende viderefører vi hinder innlæring og handling for føreren.

Agility weekend nybegynner kurs  koster 1000kr., og viderekommende koster 800kr.

Meld deg på gjennom nettsiden, eller  kontakt Mette: mette@oslo-hundeskole.no eller mobil 47 90 80 52

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere