Grunnkurs i Tromsø 19 og 20 september

Publisert 7 september 2022

Kursdato : 19 og 20 sept. (Forskningsparken)

Grunnkurset går over 4 uker. Til sammen 8 ganger.

Grunnkurs  er basert på hunder som har gått på valpe kurs, eller for hunder på over 6 mnd.

Vi jobber med å få ønsket atferd hos våre hunder. Vi trener inn øvelsene og  øker på med påvirkninger i treningen. Hundefører lærer å bli leder for sin hund og lese hunden på en bedre måte.

 

 

Hundene lærer å akseptere andre folk og andre hunder på dette kurset. Det er mye møtetrening og trening på innkalling .

Hunder med noe utfordring kan vi også hjelpe på dette kurset.

Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen! Ønsker du en familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund. Kurset tar for seg det mest grunnleggende.

 Ta med vaksinasjonsattest på hunden deres på oppstarten.

Det er lov å ta med hele familien på våre kurs.

 

Utstyrsliste;

Masse godbiter, noe for mennesker (pølser, karbonade mm. (ikke del de opp). Ta med 4 forskjellige. Så kan vi teste hva hunden vil ha. Ta med vann og vannskål, leieband ca. 150 cm langt. Halsband. Ikke sele. Senere på kurset trenger dere langline min. 5 meter lang. 2 like leker som henger i ei snor i enden. ligge/sitteunderlag for handtering av hund. Møt gjerne opp 5-10 min. før kurs start. La valpen være i bilen inntil instruktør sier noe annet.

 

 

Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen. Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk,kontakt med fører, konsentrasjon, innkalling og bli. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemme og kroppspråk.

 

For dere som ikke har gått på kurs hos oss de siste 6 mnd. Ta med vasinasjonspapirene til din hud.

De 8 praksis kveldene går på parkeringsplassen til Forskningsparken. Kurset går på etter middag eller kveldstid. Se på kursplan når deres kurs starter.

 

Endringer på kurset kan forekomme.

Kurset koster 2300,- og går over 8 ganger, 2 dager i uken.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere