Grunnkurs starter opp i Tromsø 31 Januar

Published 17 desember 2016

Nyheter3

Course Date : 31 januarr. tirsdag og torsdag i 5 uker

I januar starter vi opp Grunnkurs i Tromsø. De går på tirsdager/torsdager

Grunnkurs  er basert på hunder som har gått på valpekurs, eller for hunder på over 6 mnd.

Vi jobber med å få ønskede atferder hos våre hunder. Vi trener inn øvelsene og  øker på med påvirkninger i treningen. Hundefører lærer å bli leder for sin hund og lese hunden på en bedre måte.

Hundene lærer å akseptere andre folk og andre hunder på dette kurset. Det er mye møtetrening og trening på innkalling .

Hunder med noe utfordring kan vi også hjelpe på dette kurset.

Det er egen oppstart for kurset. Hvor den er kommer vi tilbake til i løpet av begynnelsen av januar.

Kurset går over 5 uker.

Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen! Ønsker du en familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund.

Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen. Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk,kontakt med fører, konsentrasjon, innkalling og bli. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemme og kroppspråk.

I løpet av grunnkurs har vi en bruksdag og bydag. På bruksdagen møtes vi på gården vår i Straumsbukta på en søndag kl.12 -15. Alle som går på valpekurs og grunnkurs kommer denne dagen. Dette er en viktig dag hvor vi kommer ut av vår vanlige treningsplass og får mange nye hunder som forstyrrelse. Vi jobber med forskjellige øvelser, griller og avslutter dagen med hundesprint med flotte premier.

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Den praktiske delen av kurset starter 19.30.

Meld dere på grunnkurset i dag.

Første kurskveld er for både Grunnkurs og Valpekurs, dette er en teorikveld uten hund. Dette foregår ved (det kommer vi tilbake til i starten på januar). Teorien starter klokken 18.00 – ca 20:30. Foredragsholder er Geir Marring, Bjørn Erik Frigaard eller Øyvind Trondsen.

Geir Marring er daglig leder av Oslo Hundeskole med mange års erfaring innen hund. Han er landskjent for sine gode foredrag, hvor hans evne til å formidle budskapet gir deg en god start på grunnkurset.

Bjørn Erik Frigaard har tjenestegjort 12 år som politisjef i Hundepatruljen på Romerike. Når han ble pensjonist begynte han å jobbe i Oslo Hundeskole med instruktørkurset, seek kurs og som foredragsholder. Hans lange erfaring og kompetanse med tjenestehunder og test av valp/hund, bidrar til et høyt nivå.

Øyvind Trondsen er avdelingsleder for avdelingen vår i Tromsø. Han har lang erfaring innenfor atferd, trening og hundepsykologi.

Kurset koster 2100,- og går over 10 ganger, 2 dager i uken.

Her kan dere melde dere på.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere