Neste Valpekurs starter i Tromsø – 28 mai

Published 7 mai 2019

boxervalp

Course Date : Tirsdager/torsdager

Vår avdeling i Tromsø starter opp valpekurs hele året. Vi har 8 oppstarter i løpet av året.
Dette kurset vil fortsette på  tirsdager og torsdager over 10 kvelder.

Vi ønsker dere en god start på samarbeidet med din ny valp.  Valper er ikke enkle å forstå, En kan komme feil ut med valpebiting, tissing inne, ha på bånd eller  uro. De fleste hunde eiere i dag velger å gå på kurs, for å få riktig veiledning.

Masse trening gjennom lek. Valpen skal lære at det er ekstra moro å være sammen med deg.

Video eller bilder fra kursene finner du her

Oppstarten holder vi på Tromsø  i Tromsø MC sine lokaler (nabo til tele museumet). Teorien vil vare mellom  kl. 18.- 21.00. Det kommer en foredragsholder, og skal holde et veldig aktuelt og lærerrikt foredrag om hund og hundehold. Oppmøte uten hund. Husk vaksinasjons-attest på hunden.

Praksiskveldene er i Forskningsparken i Breivika fra kl. 19.- til 21.00.
(Siden kursets instruktør må være borte på jobb i andre uke av kurset (2 kurskvelder) vil dette kurset gå fra kl 18.00 – 19.30 i denne periode).

Der vil dere lære å forstå deres hund bedre. Lære å trene den bedre. Målet vårt, er å få dere til å trene deres hund til å bli en rolig og trygg hund i alle situasjoner.

Se vår påmelding her.

OBS!Ta med vasinasjonspapirene til din hud.

Se film fra kurset her

 

Valpekurs i Tromsø gjennomføres  over 10 kvelder to ganger i uken i ca. 5 uker fra kl. 18.00 -19.15.

Oppstarten holder vi i Tromsø MC sine lokaler i Kvaløyvegen 450. Nabo med telemuseet.

De  8 praktiske treningskveldene foregår på parkeringsplassen til Forskningsparken i Breivika. Offentlig transport er meget bra, siden vi er naboer med universitetet og sykehuset. Der trener vi inn de mest aktuelle lydighetsøvelsene gjennom aktiv trening med  lek og moro.

Meld dere på valpekurset i dag.

En av kveldene er en 3 timers  bruksdag, der vi er på besøk på gården vår i Straumsbukta. Her vil valpe kurset oppleve masse spennende,  som flere leker med hund. Vi får se  på duftlabben vår, alle hundene elsker å benytte nesen til å lukte. Her kan en se at hundens luktesans kan benyttes. Bruksdagen vier vi spesielt til det sosiale.  Vi griller medbragte pølser på bål, drikker medbragt drikke og bålkaffe i naturskjønne omgivelser. Vi har hundesprinten som valpene elsker, som er høydepunktet. Ja dette er muligens den fineste dagen på hele kurset. Dagen er for hele familien.

Med å ta dette kurset vil du forstå din valps ønsker og behov bedre. Dere vil kommunisere på en enklere og bedre måte. Dere vil få en enklere hverdag sammen. Synes du dette kurset høres lærerikt og spennende ut. I så fall er dette kurset noe for deg. Meld deg på nå, så sees vi på oppstarten.

Meld dere på nå, så er dere med.

Les mer om valpekurset til Oslo Hundeskole her!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere