Grunnkurs 18. mai

Publisert 5 mai 2015

Grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs med oppstart 18. mai. Vi har kursplassen i Hvamsvingen, Skjetten.

Ønsker du en lydig familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund.
Målet med kurset er å bevisstgjøre førere på hvordan vi kan trene hund. Hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket.
Hele familien er hjertelig velkommen!

Vi jobber med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, innkalling og bli. Vi legger til forstyrrelser i løpet av kurset i alle øvelsene.
Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig, Vi jobber meye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

I løpet av kurset har vi en bruksdag og en bydag. På bruksdagen møtes vi i skogen en søndag. Vi jobber med forskjellige øvelser, griller og avslutter dagen med hundesprint med flotte premier.
Alle som går på valpekurs og grunnkurs kommer denne dagen. Dette er en viktig dag hvor vi kommer ut av vår vanlige treningsplass og får mange nye hunder som forstyrrelse.
Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Første kvelden har vi teori uten hund i Hans Nielsen Hauges gate 50.

Første kurskveld har vi teori uten hund i vårt lokale i Hans Nielsen Hauges gate 50 i Oslo. Teorien starter klokken 19.30 – 21.00
Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken.

Vi har dessverre ikke oversikt enda over klokkeslettene for de praktiske treningene. Kursene våre starter etter kl 18:00. Grunnkurset varer 1 time og 30 min hver trening.

Kursplass på Romerike: Hvamsvingen 4, Skjetten og kurset går mandager og onsdager.

Ønsker du å melde dere på, kan du gjøre det her.

Håper vi sees!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere